AcasăNewsOrban isi apara propriile deal-uri cu bancile

Orban isi apara propriile deal-uri cu bancile

Liderul PNL sare in apararea bancherilor ”hingheriti” de premier

Presedintele PNL il acuza pe premierul Tudose ca ”ii incita” pe oameni sa nu depuna bani la bancile care nu raporteaza profit.

Liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a> sare in apararea bancherilor hingheriti de premier

Ludovic Orban l-a catalogat pe Mihai Tudose drept ”iresponsabil” dupa ce acesta din urma a amenintat ca va face publice numele bancilor care sustin ca nu fac profit pentru ca romanii sa le poata evita, eventual sa-si si retraga preventiv banii depusi la ele. ”Cum sa inoculezi, chiar si aluziv, ideea ca banii depusi nu ar fi siguri? Cum sa risti prin astfel de declaratii sa dai nastere la o retragere masiva de bani din banci? Pe langa iresponsabilitate, Tudose arata perfidia, populismul si reaua vointa caracteristica gastii lui Dragnea. Hai sa dam in banci ca da bine la popor”, a izbucnit Orban. Iesirea lui da bine in schimb la banci, mai ales la acelea care au facut de-a lungul timpului multe deal-uri cu liberalii – inclusiv cu Ludovic Orban, dupa cum sustin vocile avizate. Ba mai mult, reprezentanti de frunte ai PNL au facut si ei parte din sistemul de supraveghere bancar, fara insa a deranja macar cu o intrebare vreo banca, indiferent de neregulile existente in sistem. Chiar daca esti adversarul PSD-ului, este imposibil sa negi evidenta – si anume faptul ca o parte dintre banci prostesc pe fata statul roman reusind astfel sa nu-si plateasca impozitele. Atacand frontal problema, Ionut Misa (care stie bine ce spune!) face de fapt ce ar fi trebuit sa faca politicienii de-a lungul timpului – inclusiv liberalii. Asta, binenteles, daca nu ar fi profitat de relatii speciale cu bancile, fapt care-i obliga acum sa ignore bugetul statului si sa sara in ajutorul vechilor lor parteneri.

author avatar
Simona Badulescu
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger