Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Orban ii instiga pe angajatori contra Guvernului

Orban ii instiga pe angajatori contra Guvernului

Autor:

Liberalii acuza modificarea ”neconstitutionala” a Codului Fiscal printr-o ordonanta simpla – aceea care ii obliga pe angajatorii sa plateasca contributiile pentru pensii si sanatate la nivelul salariului minim brut inclusiv pentru angajatii part-time si cei care lucreaza in acord.

 

orban 1 Orban ii instiga pe angajatori contra Guvernului

PNL s-a ridicat la lupta impotriva masurilor fiscale marca PSD

”Codul Fiscal este o lege organica si, potrivit Constitutiei, o lege organica nu poate fi modificata prin ordonanta simpla, ci numai prin ordonanta de urgenta. Guvernul nu a adoptat ordonanta de urgenta, pentru ca era obligat sa convoace Parlamentul, ci a adoptat o ordonanta simpla, adica un act normativ cu un rang mai slab decat ordonanta de urgenta”, a reclamat Ludovic Orban, anuntand totodata si ca PNL va sesiza Avocatul Poporului pentru a ridica o exceptie de neconstitutionalitate. Liderul PNL nu s-a oprit insa aici, ci incearca sa-i ridice pe angajatori in capul Guvernului prin intermediul unui apel trimis pe adresa firmele afectate – pe care le indeamna sa se adreseze fara intarziere instantei. ”Sa atace in instanta aceste masuri si pe parcursul procesului sa invoce exceptie de neconstitutionalitate, pentru ca vor castiga sigur”, i-a instigat Orban pe angajatori.


1 Comentariu la Orban ii instiga pe angajatori contra Guvernului

  1. cobe

    Mare cocota nedefinita si organ asta,stie cineva ce marca de vopsea foloseste,il vad de la o luna la alta schimband culoarea,de la castaniu la negrum abanos,de la saten-claire la negrum-carbon,nu de alta dar ma intreaba femeile din jur ca sunt interesate leoarca si nu stiu sa le raspund.Sunt si solutii naturiste,neglijate aproape total,musetelul,frunza de nuc,matasea de porumb etc. si nu costa decat putin,foarte putin.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!