Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Orban, despre sesizarea in cazul premierului: Sunt un om reponsabil. Demersul l-am facut din proprie initiativa

Orban, despre sesizarea in cazul premierului: Sunt un om reponsabil. Demersul l-am facut din proprie initiativa

Autor:

Dupa ce a iesit de la Parchetul General, unde s-a prezentat in cursul diminetii de miercuri, in legatura cu o sesizare – alta decat cea depusa chiar de politician, pe numele prim-ministrului si al sefului PSD – Ludovic Orban a fost intrebat daca l-a indemnat cineva sa depuna o plangere impotriva premierului.

 

orban 1 Orban, despre sesizarea in cazul premierului: Sunt un om reponsabil. Demersul l am facut din proprie initiativa“Sunt un om reponsabil, care traieste pe propriile picioare, care-si asuma integral raspunderea si riscurile pentru toate demersurile sale”, a ales sa sublinieze seful PNL, punctand faptul ca s-a “consultat cu prieteni, cu oameni apropiati, cu oameni care au pregatire juridica, care in multe din elemente chiar ei mi-au sugerat posibila latura penala a unor fapte”.

Totodata, Orban a acuzat o “campanie de linsaj mediatic impotriva sa”, sustinand, totodata, ca “demersul l-am facut din proprie initiativa, eu mi l-am asumat”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!