AcasăNewsOrban, despre hotararea in cazul sefei DNA: O va anunta presedintele, dar e cronica unei...

Orban, despre hotararea in cazul sefei DNA: O va anunta presedintele, dar e cronica unei decizii cunoscute

Pana sa se afle decizia sefului statului in privinta cererii formulate de catre ministrul Justitiei inca din luna februarie, cu privire la revocarea Laurei Codruta Kovesi de la DNA, liderul Partidului National Liberal a fost intrebat, la finele acestei saptamani, ce asteptari are in aceasta privinta.

„O va anunta dl presedinte, dar e cronica unei decizii care este cunoscuta, in ceea ce ne priveste pe noi, am considerat ridicole motivele prezentate de Tudorel Toader pentru a justifica propunerea de demitere procurorului-sef DNA. Si noi consideram ca nu exista niciun temei serios pentru acest demers”, a subliniat Ludovic Orban, duminica, int-ro conferinta de presa sustinuta la sediul filialei brasovene a PNL-ului.

Amintim ca presedintele Iohannis declarase, ultima oara cand a facut referiri la acest subiect, ca isi va anunta decizia dupa Pasti.

96 afisari

1 COMENTARIU

  1. „Dolce far niente”
    „Noi ne facem că muncim, ei se fac că ne plătesc”
    Mai vă amintiți și ale expresii folosite în activitatea politică anterioară de către domnul Ludovic Orban ,cu insistență, care i-ar putea caracteriza mandatul de la conducerea PNL ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger