Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Orban: Am trimis inapoi lesa la FMI si botnita la Bruxelles

Orban: Am trimis inapoi lesa la FMI si botnita la Bruxelles

Autor:

Premierul Ungariei, Viktor Orban, si-a intensificat retorica populista in apropierea alegerilor din aprilie afirmand ca ”nori negri se aduna” si ca tara sa este ultimul bastion in lupta contra ”islamizarii” Europei.

 

orban Orban: Am trimis inapoi lesa la FMI si botnita la Bruxelles

Premierul maghiar s-a saturat sa-i sufle Uniunea Europeana in gulas

In discursul sau anual despre starea natiunii, Orban, care pare a se indrepta catre un al patrulea mandat consecutiv de patru ani, a invocat succesul sau in fata amenintarilor ”politicienilor de la Bruxelles” contra modului de viata maghiar. ”Am trimis inapoi lesa la FMI si botnita la Bruxelles”, a declarat el, salutand ”vigoarea economiei tarii”. De asteptat, discursul premierului maghiar a tintit si amenintarea imigrantilor. Occidentul, a afirmat Orban, a ”deschis calea declinului culturii crestine si a expansiunii islamice”, in timp de administratia de la Budapesta a ”impiedicat lumea islamica sa ne inunde dinspre sud”. ”Suntem cei care gandesc ca ultima speranta a Europei este crestinismul. Dar daca sute de milioane de tineri sunt autorizati sa se deplaseze spre nord, daca aceasta continua, in marile orase europene va fi o majoritate musulmana”, a spus Orban, adaugand ca ”imigratia contribuie la dezvoltarea unei tari asa cum gripa contribuie la sanatatea corpului uman.

Homo sorosensus

Oaia neagra a Budapestei, controversatul finantist George Soros, a fost din nou acuzat de Viktor Orban ca-si foloseste uriasa avere nu numai pentru a cumpara influenta de la Bruxelles si in Occident, dar si la ONU. Exista, a afirmat Orban, o conspiratie pentru a se creea ”homo sorosensus”, dupa chipul si asemanarea magnatului american, un tip de om ”ce trebuie respins”. ”Asa-zisele forte antagonice, reteaua lui George Soros si birocratii platiti de catre acesta, sunt departe de a renunta. Unii inca simt mirosul banilor, altii nu vor sa-si piarda pozitiile obtinute cu ajutorul elitelor globalizatoare. Pentru ei, popoarele indigene precum noi, cu propria tara, cultura si religie, sunt o specie fara speranta, insensibila la schimbare. Daca este nevoie, vom introduce instrumente mai puternice in cadrul legislatiei pentru a combate Planul Soros. Guvernul nu va ramane nepasator in timp ce unii planuiesc implementarea Planului Soros”. ”Ungaria nu este o tara cu persoane aflate in dificultate”, a spus premierul maghiar, referindu-se la ONG-urile finantate de Soros.

Solidaritate cu liderii crestini

Pozitia guvernului de la Budapesta cu privire la imigratie a intarit popularitatea lui Viktor Orban, in ciuda criticilor de la Bruxelles potrivit carora Ungaria se indreapta catre un regim autoritar. Principalul partid de opozitie, formatiunea de extrema dreapta Jobbik, este creditat cu mai putin de 20% din intentiile de vot fata de aproximativ 50% pentru partidul lui Orban, Fidesz. Premierul maghiar a promis si solidaritatea guvernului sau cu ”popoarele si liderii din Europa occidentala care vor sa-si salveze tara si cultura crestina”. ”Asteptam alegerile din Italia unde Silvio Berlusconi poate ocupa din nou posturi guvernamentale”, a spus Orban.


2 comentarii to Orban: Am trimis inapoi lesa la FMI si botnita la Bruxelles

  1. Georgescu Petre

    Daca este sa comparam situatia Ungariei cu cea a Romaniei, Orban are perfecta dreptate.

  2. cobe

    La noi in colonica este viceversa,mutalakul ne-a implementat atat botnita de la Bruxelles dar si lesa de la stapanii coloniei,deocamdata fmi se pregateste sa ne calareasca din nou.Deci,ne asteapta un jug nou de boi si o veche sa in spinare.Iar boborul ce zice,lasa bre ca merge asa,ne-am obisnuit cu ea/ele ca sa fie rau sa nu ne fie bine,noroc cu mamaliga care este din belsug ca s-a facut mult porumb anul trecut.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!