AcasăNewsOrasul in care cainii strica afacerile. Legi ciudate din lumea intreaga ...

Orasul in care cainii strica afacerile. Legi ciudate din lumea intreaga

Cainii sunt prietenii oamenilor, se spune. Nu si ai afaceristilor dintr-un oras american in care autoritatile iau serios in calcul posibilitatea sa interzica prin lege stapanilor sa aduca patrupedele in centru. Cand vine vorba de animale, in lumea intreaga exista tot soiul de alte demersuri cel putin ciudate.

V-ati gandit vreodata ca un caine ar putea strica o afacere? Daca nu, aflati ca unor americani li s-a parut ca necuvantatoarele ar dauna grav unor investitii. Caini mai mici sau mai mari, care latra, fac murdar, sau pur si simplu stau legati cu lesa de un gard si sperie trecatorii din centrul Beaver Falls, statul Pennsylvania. Iata o imagine care ar da peste cap mersul unor afaceri deja existente in zona, considera unii oameni de afaceri sau angajati ale unor companii si magazine cu sediul in buricul orasului american, care au cerut municipalitatii sa ia masuri.

Si cum criza e criza, investitorii sufla si in iaurt inainte sa scoata din buzunar un ban, iar clientii se gandesc ceva mai mult inainte sa treaca pragul magazinelor, imaginea curata si sigura a centrului urbei respective e considerata esentiala. Asa ca stapanii ar putea plati scump in cazul in care demersul se oficializeaza, iar ei nu il respecta.

Cainii din orasul american nu sunt singurii care ar putea avea de suferit de pe urma unor idei considerate, de multi, cam ciudate. In Franta, de exemplu, porcii nu pot fi numiti Napoleon, in timp ce in Ohio e interzis prin lege sa incerci sa imbeti… un peste, iar in Shanghai nu ai voie sa tii acasa mai mult de un catel! In aceeasi linie, in Florida incalci legea daca incerci sa imiti un animal, oricare ar fi el, in vreme ce in Illinois stapanilor le este interzis sa le dea animalelor de companie… sa fumeze!

184 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger