Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Orasul fara somaj si infractori

Orasul fara somaj si infractori

Autor:

In Australia exista un oras care sfideaza lumea moderna: unde nu exista someri, infractionalitate si se ofera gratuit locuinte.

 

oras somaj 1 Orasul fara somaj si infractori

Seful politiei din Leinster, Paul Vargas, a declarat ca rata criminalitatii este extrem de scazuta, fata de alte zone vecine. De fapt, se apropie de zero.

Pentru a locui in orasul idilic, cetatenii trebuie sa lucreze pentru gigantul minier BHP. Acomodarea, sala de sport si piscina uriasa, toate sunt furnizate gratuit de catre companie.

oras somaj Orasul fara somaj si infractori oras somaj exploatare Orasul fara somaj si infractoriMinunea se gaseste la numai 1000 km nord-est de Perth, in Australia de Vest. Localitatea se cheama  Leinster, numara o populatie de doar 500 de suflete. Crystal Drinkwater, in varsta de 34 de ani si partenera sa de viata, Tyson Whillas, in varsta de 28 de ani, lucreaza impreuna la compania miniera din Leinster si locuiesc in oras de circa un an. In ciuda beneficiilor absolute, Drinkwater a declarat ca nu exista „o cale usoara”. „Oamenii lucreaza aproape fara oprire, suntem foarte izolati si am facut numeroase sacrificii”, a declarat aceasta. „Suntem aici sa ne facem treaba si am trecut prin multe, asta ne uneste – exista un obiectiv comun. Spiritul de comunitate este absolut fantastic”. Cuplul s-a mutat din Port Lincoln in Leinster si Drinkwater a declarat ca tranzitia de la viata langa ocean la cea prafuita din salbaticia orasului a fost dificila. „Oamenii de aici devin familia ta. Dupa ce devii locuitor al orasului, iti dai seama de frumusetea lui. Conduci pe un drum rosu, prafuit si apoi intri in Leinster, unde totul este verde. Vezi palmieri in statia de autobuz. Este fantastic”, a povestit Drinkwater.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!