AcasăNewsOrasul blestemat: Un copil de doi ani, rapit de un aligator in...

Orasul blestemat: Un copil de doi ani, rapit de un aligator in Orlando

Trei tragedii de proportii au zguduit orasul Orlando

Micutul se juca in apropierea plajei  unui lac artificial al parcului Disney World, fiind atacat fulgerator de reptila care avea doi metri lungime.

Trei tragedii de proportii au zguduit orasul Orlando

Drama a avut loc marti, la ora locala 21.20, in laguna aflata in fata hotelului Grand Floridian Resort and Spa din Orlando (Florida). Copilul se juca in apa impreuna cu familia, originara din Nebraska, cand, la un moment dat, un aligator de talie mare l-a atacat. Tatal sau a incercat sa-l salveze din dintii reptilei dar nu a reusit, a precizat seriful comitatului Orange. O vasta operatiune de cautare la care au participat 50 de persoane, doua barci, un elicopter si o echipa de scafandrii a inceput imediat cautarile, dar, nici dupa trei ore de la tragedie, copilul nu a fost gasit. ”Dupa acest intervat de timp, din pacate exista din ce in ce mai putine sanse ca acest copil sa mai fie in viata”, a declarat, ieri,  purtatorul de cuvant al serifului, Rose Silva, care a adaugat ca acest incident este o premiera in Walt Disney World Resort.

Nenorociri in lant

Aceasta drama intervine dupa ce orasul Orlando a fost zguduit de alte drame care au avut loc una dupa alta. Saptamana trecuta, Christina Grimmie, o cantareata ce avea origini romanesti, fosta concurenta a emisiunii ”The Voice”, a fost impuscata mortal dupa ce a sustinut un concert in Orlando. Atacul, care  a avut loc in timp ce Christina semna autografe, a socat intreaga comunitate. Seria tradegiilor a continuat apoi cu masacrul dintr-un bar LGBT  (Pulse). 49 de persoane si-au pierdut viata iar alte 53 au fost ranite dupa ce un barbat (Omar Mateen) a deschis focul in local. Mateen, musulman practicant si radicalizat, a fost ucis de fortele de ordine. Inainte de atac, ar fi jurat credinta gruparii teroriste Statul Islamic, care a revendicat in doua reprize masacrul din barul Pulse. Acest masacru a fost cel mai grav pe teritoriul Statelor Unite, dupa tragedia din 11 septembrie 2001.

author avatar
Tudor Borcea
391 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger