AcasăNewsOrange nu se mai invata minte

Orange nu se mai invata minte

Pe cat de mare este compania, pe atat de mari sunt si problemele. Cele tehnice, bineinteles, pentru ca Orange si-a facut deja un renume in privinta dificultatilor pe care le intampina clientii cand vine vorba de conectare la retea. De data aceasta, problemele i-au exasperat pe cei ce au incercat, ieri, sa foloseasca Orange in roaming.

Mai multi clienti Orange, aflati peste hotare, ne-au semnalat, ieri, ca Orange a stins lumina, mai bine spus semnalul. Acestia s-au plans disperati ca nu se pot conecta la retea, probleme serioase fiind semnalate in special de romanii aflati in Londra, deci nu in vreun varf de munte. Nu se putea efectua vreun apel, nici nu se putea primi. Ore in sir au incercat oamenii sa contacteze Orange in primul rand pentru a semnala ca exista dificultati in conectarea la retea si in al doilea rand pentru a solicita remedierea acestora cat mai repede. Pentru ca nu toti erau turisti, ci si oameni de afaceri care depindeau strict de telefonul mobil. Insa nu la fel de disperati au fost si angajatii Orange cand, intr-un final, au aflat de propria retea moarta. In primul rind, trebuie precizat ca este o intreaga aventura sa apuci, mai ales in weekend, sa dai de cineva de la Orange. Pana la o anumita ora, doar un numar este valabil. De la 17.00, sa zicem, formezi alt numar. Ca sa afli in final ca ei stiu de probleme si pun vesnica placa: „ne cerem scuze, incercam sa remediem cat mai repede”. Cand, totusi, insisti si iti arati indignarea si disperarea ca pe banii tai nu poti beneficia de telefon, angajatii Orange se comporta de zici ca toti fac cursuri de relaxare. „Puteti solicita despagubiri pentru perioada in care nu ati putut folosi reteaua Orange. Va dorim o zi placuta in continuare”. Si, pac, inapoi la somn! Deh, Orange e o multinationala relaxata, noi suntem prea stresati.

author avatar
Andrei Coman
8.473 afisari

13 COMENTARII

  1. Sau poate e problema rețelei de suport din țara respectivă. Să nu uităm că acum câteva săptămâni O2 a căzut o zi întreagă. De tot. Adică voce, date. Tot. Ușor cu aruncatul vinei așa sec.

  2. Lasă i saracii că ANCOM i a căutat și la masele și amenzile curg șiroaie așa e daca vrei sa faci șmecherii

  3. Intradevar ieri si mai ales azi nu am putut folosi telefonul de Orange pentru cateva ore,aici in Londra

  4. Eu am fost in acest weekend in Dublin,client Orange evident,si abia aveam cel mult doua linii la semnsl,internet in loc de 4G un amarat de H.

  5. Întreb și eu ce legatura are semnalul Orange(emis de antenele Orange situate pe teritoriul României) cu rețeaua in care erau înregistrați acei utilizatori.
    Use your braun…it doesn’t hurt…i promise 🙂

    • Orange are o setare in rețea care nu te lasă să te înregistrezi în roaming decât i anumite rețele. De exemplu nu o sa reușești sa te înregistrezi în rețeaua Vodafone din Grecia sau Italia. Pe încercate. Și atunci, dacă rețeaua preferata e căzută în zona unde te afli și nici nu te lasă Orange sa te înregistrezi în rețelele care merg, pățești cele descrise în articol.

  6. Eh…Ddacă ar fi să fie un p.de vedere echidistant, ar trebui să vedem dacă acel semnal roaming a funcționat …în Italia sau Franța sau Spania sau Germania,sau,sau,sau.
    Dacă la Roma merge dar la Londra nu, ma gândesc că nu Orange e de vină.Ce ziceți domnule autor ?
    Desigur, dacă ar fi un articol obiectiv,dar nu este !

  7. Ce Londra ba fratilor in Romania mie mi s. A intampla pe data de 7Ianuarie in zona Slatina Bals Craiova nu a mers reteaua timp de 4 ore de la 17.29 pana la 21.45

  8. Dar dacă pana acuma am putut folosi cartela mea Orange activata cu opțiunea în roming de 10e acum DC mia blocați sa nu mai pot apela deși accesa internet am… Și cum zice ei ca poți folosi 124 de zile în afara dar eu sunt venit de doar 20 de zile din tara nu înțeleg ce prosti fac aceștia de la orange

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger