Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Orange minte de ingheata ofertele

Orange minte de ingheata ofertele

Autor:

Reteaua ta de 20 de ani pare sa se detaseze drept campioana reclamelor mincinoase, marketingul indoielnic al “portocaliilor” fiind deseori amendat de clienti.

 

orange Orange minte de ingheata oferteleOrange spune ca “loialitatea se invata in fiecare zi”, lucru pe care compania nu da doi bani de altfel. Clientii (abonatii) fideli sunt inselati prin oferte pompoase si mincinoase. Concret, Orange a anuntat noua oferta nationala pentru abonati, odata cu implinirea a 20 de ani in Romania. Astfel, sustine Orange in reclamele televizate, abonatii loiali vor primi cate o luna de internet nelimitat pentru fiecare an petrecut in retea. De exemplu, un client cu o vechime de 10 ani in retea, va primi 10 luni de internet nelimitat, de care poate sa se bucure, la alegere, oricand isi doreste. SUPEROFERTA MINCINOASA! Nu e pentru toata lumea abonata la Orange.

orange Yves Martin Orange minte de ingheata ofertele

Yves Martin (Chief Commercial Officer al Orange România) girează reclamele mincinoase

Doar pentru persoanele fizice, lucru pe care “inteligentii” de la marketing au omis sa-l spuna. Adica, spre exemplu, o firma care, sa zicem, e abonat Orange de zece ani, nu beneficiaza de oferta. Altfel spus, doar o parte dintre romani are voie sa sarbatoreasca cei 20 de ani de Orange in Romania. Persoanele juridice nu merita sa fie recompensate, asa e domnule Yves Martin (Chief Commercial Officer al Orange Romania)? Pai, ia uitati ce declarati in urma cu cateva zile: “Clientii (n. red. – adica si firmele) ne-au acordat increderea lor si, de 20 de ani, ne inspira sa dezvoltam pentru ei noi produse si servicii inovatoare, sa fim din ce in ce mai buni. Ne dorim sa le oferim inca o data o dovada a aprecierii pe care o avem pentru ei si de aceea beneficiile pe care le propunem in oferta din aceasta primavara celebreaza si recompenseaza loialitatea fata de serviciile Orange”. Nene Yves (sa va explice cei de la marketing cum e cu “nene”), loialitatea e pe sarite?


1 Comentariu la Orange minte de ingheata ofertele

  1. Vasile

    Daca esti doar loial nu primesti nimic! Daca esti loial si te mai legi inca 2 ani cu ei pe abonamente de la 14 euro in sus, abia atunci primeste!!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!