AcasăNewsOra de vara 2018. Anunt de la CFR Calatori

Ora de vara 2018. Anunt de la CFR Calatori

Restrictiile de viteza au exasperat calatorii!

Pe 25 martie 2018, ora 3 devine ora 4. In contextul in care la acest sfarsit de saptamana se face trecerea la ora de vara, un anunt important vizand transportul feroviar vine dinspre CFR Calatori.

Si anume acela ca „trecerea la ora de vara nu modifica mersul trenurilor in vigoare, circulatia urmand a se efectua conform orarului prevazut in mersul trenurilor”.

CFR Calatori detaliaza, intr-un comunicat, faptul ca dupa ora 4, trenurile aflate in parcurs vor pleca respectand ora oficiala de vara. „Trenurile de calatori aflate in circulatie dupa ora 03.00, care devine ora 04.00, isi vor continua mersul pana la statia de destinatie, iar in cazul in care orele de plecare ale acestor trenuri se suprapun cu orele normale de plecare in intervalul orar 04.00 – 05.00, trenurile vor pleca in ordinea rangului”, transmit oficialii companiei ce asigura transportul feroviar de calatori.

De asemenea, se mentioneaza faptul ca, avand in vedere faptul ca si tarile vecine Romaniei trec la ora de vara tot in aceasta duminica, „intre statiile de frontiera cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula dupa graficele din mersul de tren in vigoare”.

sursa foto: Facebook

140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger