AcasăNewsOpt constanteni, ridicati de politisti. Sunt banuiti de proxenetism!

Opt constanteni, ridicati de politisti. Sunt banuiti de proxenetism!

Politistii din Medgidia, cu sprijinul Serviciului Actiuni Speciale din cadrul IPJ Constanta, au luat cu asalt, miercuri dimineata, mai multe locuinte din judetul Constanta.

Au fost efectuate perchezitii in Constanta, Medgidia si Cernavoda, iar opt persoane au fost ridicate pentru a fi duse la audieri.

Cei opt constanteni sunt banuiti de proxenetism, respectiv ca au determinat si inlesnit practicarea prostitutiei mai multor tinere de pe raza judetului in localitatile Medgidia si Cernavoda.

Conform ziuaconstanta.ro, in urma descinderilor, politistii au ridicat mai multe obiecte care puteau fi folosite la comiterea unor infractiuni cu violenta, respectiv o arma de vanatoare si munitie, dar si suma de 1.200 de euro.

La finalul cercetarilor vor fi luate masurile legale care se impun, dar exista deja informatii conform carora cel putin trei dintre suspecti vor fi retinuti pentru 24 de ore.

author avatar
Cristi Ionita
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger