Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Oprisan, si marti la Guvern: Cred cu tarie ca administratia centrala trebuie restructurata

Oprisan, si marti la Guvern: Cred cu tarie ca administratia centrala trebuie restructurata

Autor:

Seful Consiliului Judetean Vrancea, social-democratul Marian Oprisan, s-a aflat si marti la sediul Guvernului.

 

oprisan 300x244 Oprisan, si marti la Guvern: Cred cu tarie ca administratia centrala trebuie restructurataDe aceasta data, au mai fost si alti presedinti de CJ-uri, dar si ministrul Sanatatii, fiind vorba nu despre o discutie cu premierul Tudose, cum s-a intamplat deunazi, in pragul CEx-ului PSD, ci despre ceremonia semnarii contractelor pentru achizitia mai multor echipamente medicale tip computer tomograf sau RMN.

Pe langa faptul ca a felicitat Guvernul pentru programul de dotare cu “echipamente de ultima generatie”, Oprisan a anuntat ca “Vrancea nu numai ca s-a inscris in acest program (…) in Vrancea vom construi un spital nou, incepand cu acest an”.

Referitor la sedinta-maraton din ziua precedenta, Marian Oprisan a reluat ideea ca i se pare necesara o restructurare a administartiei centrale si “implicit a Guvernului”. “Eu am militat indotdeauna, fiind om de partid, iubind PSD pentru ca aici m-am consacrat ca politician am spus ca este nevoie de democratizarea vietii de interne (…) cred cu tarie ca administratia centrala trebuie restructurata, ca e un aparat foarte mare. In continuare, dupa 28 de ani, avem aceeasi administartie pe care ne-a lasat-o Nicolae Ceausescu”, a punctat seful CJ Vrancea, raspunzand unei intrebari prin care a negat ca i-ar fi reprosat lui Dragnea ca ar lua singur deciziile in PSD.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!