AcasăNewsOprescu, la mitingul USL: O sa ma faceti sa ma simt la...

Oprescu, la mitingul USL: O sa ma faceti sa ma simt la un moment dat primarul interplanetar

Sorin Oprescu

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a vorbit celor prezenti la mitingul USL, alianta care il sustine pentru un nou mandat. Vazand ca este intampinat cu aplauze, edilul a spus ca ar putea sa se simta „primarul interplanetar”. Totodata, Oprescu a declarat ca saluta decizia Congreselor PSD, PNL si PC de a nu colabora cu PDL.

Sorin Oprescu

„O sa ma faceti sa ma simt la un moment dat primarul interplanetar”, a spus Oprescu in momentul in care a fost primit cu aplauze de cele cateva mii de persoane aflate in sala, sambata, la mitingul USL de la Romexpo. Sorin Oprescu a continuat apoi, declarandu-se impotriva actualului regim. „PDL-ul a devenit un fel de boala. (…) Am impresia ca am uitat sa traim normal. Deasupra noastra prea multi se joaca fara grija cu destinele noastre. Sunt aici pentru a va spune ca oamenii acestia care deja nu ne mai lasa sa traim normal trebuie opriti. Sunt alaturi de dumneavoastra in acest efort. Cei care conduc acum Romania trebuie opriti. Trebuie sa iesim din camera de garda. Romania are nevoie de un oic de liniste, de respect, de onestitate, de un pic de fericire. Are nevoie de un nou spirit si de o noua conducere”, a spus Oprescu.

„PDL crede ca pasajul Basarab este al lui Basescu, stadionul al lui Videanu si Bucurestiul al lui Udrea si Romania a lor. Noi, aici, credem ca pasajul, stadionul si toate celelalte sunt ale bucurestenilor, asa cum toate lucrurile pe care USL se pregateste sa le faca atunci cand va guverna vor fi ale romanilor si in beneficiul romanilor”, a continuat actualul primar al Capitalei.

Salut decizia Congreselor dumneavoastra de a nu colabora cu PDL

Edilul Bucurestilor, care este sustinut de USL pentru un nou mandat, a afirmat ca saluta decizia Congreselor de a nu colabora cu PDL. „Nu putem colabora cu cei care permanent au pus piedica dezvoltarii, care au manifestat indiferenta fata de oameni, care au pus interesul personal si al clientelei mai presus de interesul populatiei. Salut decizia Congreselor dumneavoastra de a nu colabora cu PDL, dar mai ales determinarea membrilor dumneavoastra de partid”, a mai spus Oprescu.

El i-a felicitat pe membrii USL pentru ca au trecut peste diferentele dintre ei. „Am spus la un moment dat ca merg pana in panzele albe cu voi trei – Victor, Crin si Daniel. Va promit aceasta in mod solemn si astazi”, a mai spus Sorin Oprescu, sambata, la mitingul USL.

PSD, PNL si PC s-au reunit, sambata, la Romexpo, in congrese la care au fost adoptate rezolutii privind necolaborarea cu PDL si Traian Basescu si a fost oficializat tandemul Victor Ponta – premier si Crin Antonescu – presedinte. Potrivit rezolutiei, mandatul lui Ponta in calitatea de candidat USL pentru functia de prim-ministru este „punerea in aplicare a programului USL, incepand cu setul de masuri pentru relansare economica, astfel incat Romania sa-si reia cresterea si sa devina un stat cu o economie stabila si competitiva la nivel european”. Conform aceluiasi document, mandatul lui Antonescu pentru functia de presedinte al Romaniei este „transformarea institutiei prezidentiale intr-un factor real de mediere, echilibru si coeziune nationala, concomitent cu scoaterea sa din zona oricarui partizanat politic”.

141 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sunteti toti o apa si un pamant …nu avem nevoie de oamneni care sa isi apere buzunarul si stomacul

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger