AcasăNewsOprescu isi trage iubita dupa el in ancheta DNA

Oprescu isi trage iubita dupa el in ancheta DNA

Sorin Oprescu se afunda tot mai tare in dosare penale, fiind, mai nou, cercetat si pentru spalare de bani si constituire de grup infractional organizat. In plus, isi trage dupa el si iubita, pe Adriana Nica.

Sorin Oprescu si iubita sa, Adriana Nica, au sechestru pe o parte din avere

Procurorii anticoruptie au anuntat, ieri, extinderea cercetarilor in cazul primarului arestat al Capitalei. Sorin Oprescu este acum urmarit penal si pentru spalare de bani, abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat, fiind pus sechestru pe doua proprietati ale acestuia (un teren si un imobil din sectorul 1), pana la concurenta valorii de 1.264.531,8 lei. De asemenea, in contextul prevederilor referitoare la confiscarea extinsa, a fost pus sub sechestru (pana la concurenta valorii de 2.411.019,01 lei) si un imobil ce apartine iubitei lui Oprescu, Adriana Nica, sefa Sectiei Terapie Intensiva de la Spitalul Universitar.

Adriana Nica

Unul dintre avocatii lui Oprescu sustine ca „ancheta are un curs unidirectional”, in sensul in care, desi s-au solicitat patru martori ce puteau confirma teza apararii, acestia au fost respinsi, la fel fiind respinsa si confruntarea cu denuntatorul. In acest context, apararea vrea sa trimita o sesizare la CEDO.

author avatar
Andrei Coman
2.252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger