AcasăNewsOprescu i-a dat o palma parinteasca lui Ponta pentru Florin Georgescu

Oprescu i-a dat o palma parinteasca lui Ponta pentru Florin Georgescu

Sorin Oprescu este suparat pe ministrul Finantelor pentru faptul ca si-a facut un obicei din a se ”imprumuta” din bugetul Primariei Generale.

Victor Ponta si-a furat-o de la Sorin Oprescu, in contul ministrului Florin Georgescu

Pentru ca nu-l avea pe Florin Georgescu in fata, dar se afla in acelasi studio de televiziune cu premierul, primarul Capitalei l-a dojenit pe acesta din urma. Altfel spus, Oprescu i-a dat o palma lui Ponta, ca acesta sa i-o dea a doua zi lui Georgescu.

Florin Georgescu

”La Bucuresti nu ne lipseste nimic din ceea ce nu avem. Sigur, acum sa nu inceapa ministrul Finantelor cu vasele comunicante, sa ia din partea asta si sa duca in partea cealalta”, a afirmat ediulul sef , mentionand ca facerea de bine a Guvernului este decontata de Primarie. ”Am simtit ca se intampla ceva. Si cand am luat bugetul, ca eu stiu sa citesc un buget, am capul mic, dar duc, am vazut ca, imediat dupa ce premierul a anuntat cresterea salariilor cu 8%, si la Bucuresti imi lipsesc bani din buget. Am crezut ca este greseala de la noi, ca s-au dus pe prosti. Mi s-a explicat ca din cota de salarii o parte se reduce din banii Capitalei. Mi-au dat niste explicatii subalternii domnului Georgescu de ma durea capul”, s-a plans Oprescu, in timp ce Victor Ponta facea fete-fete.

Victoras nu iese din cuvantul mamei

Desi putea sa-i spuna si el vreo doua lui Oprescu, premierul a tacut malc, nu pentru ca ar fi fost intimidat de primar, ci pentru ca s-a temut sa nu fie luat la rost de propria-i mama.  Situatie recunoscuta chiar de Ponta. ”Mama mea, care este foarte pasionata de politica, mi-a spus:<<Nu cumva sa te certi cu Crin sau cu Oprescu. Sa fiti impreuna ca eu vreau sa va vad pe toti impreuna>>”, a dezvaluit seful Executivului.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
866 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger