AcasăNewsOprescu, adus cu forta pe scena USL

Oprescu, adus cu forta pe scena USL

INFUMURAT. Sorin Oprescu are impresia ca isi pateaza blazonul daca defileaza alaturi de liderii USL

”Interplanetarul” Sorin Oprescu a fost convins cu greu sa ia loc in prezidiu alaturi de Crin Antonescu, Victor Ponta si Daniel Constantin.

INFUMURAT. Sorin Oprescu are impresia ca isi pateaza blazonul daca defileaza alaturi de liderii USL

Chiar daca a acceptat sprijinul liberalilor si pesedistilor, Sorin Oprescu nu vrea sa i se lipseasca eticheta  USL pe frunte. De teama sa nu fie sanctionat de alegatori, primarul Capitalei pozeaza in continuare in candidat independent, evitand sa iasa in public la brat cu Ponta si Antonescu. Prin urmare, incapatanarea  lui Oprescu le-a dat batai de cap liderilor USL, care au fost nevoiti sa-l roage in fel si chip sa urce alaturi de ei pe scena.

Si-a facut campanie de la tribuna USL

Odata ajuns in fata microfoanelor, Sorin Oprescu  le-a vorbit celor prezenti despre realizarile lui, despre piedicile pe care i le-au pus pedelistii si putin spre deloc de USL. „In timp de criza, Bucurestiul a mers bine, a avut crestere economica, am creat locuri de munca. (…) In timp ce in tara s-au taiat salarii, noi am incercat sa facem in Bucuresti o insula de responsabilitate. Si partial am reusit. Am aratat ca dezvoltarea este posibila si pe timp de criza”, a declarat primarul general, mentionand  meciurile pe care le-a avut cu pedelistii. „Bucurestenii au vazut mai putin pentru ca eu nu m-am plans. Am strans din dinti si am mers mai departe”, a mai spus Oprescu. In final, amintindu-si ca distinsa asistenta este alcatuita din liberali, pesedisti si conservatori, Oprescu a incheiat cu un mesaj de suflet:”Am spus la un moment dat ca merg pana in panzele albe cu voi trei – Victor, Crin si Daniel. Va promit aceasta in mod solemn si astazi”.

Ponta se relaxeaza in Dubai

Profitand de faptul ca fiica sa este in vacanta (Irina este inscrisa la o gradinita particulara), Victor Ponta a taiat-o cu toata familia in Dubai, imediat dupa mitingul USL. Chiar daca este vorba de un scurt concediu, liderul PSD a vrut sa-l aiba alaturi si pe amicul sau Sebastian Ghita, patronul Romania TV. Cel cu care, de altfel, Ponta bate toata Europa pentru a asista la importante meciuri de baschet. O prietenie veche, de pe urma careia pesedistul s-a ales cu mediatizare din belsug, echilibrand  balanta in USL. Altfel spus, pe langa Antene, armele anti-Basescu din siajul PC-PNL, Ponta vine cu alternativa RTV.

Piedone, cu Gabriel Oprea in gand

Proaspat uns sef peste Consiliul National al PC, Cristian Popescu Piedone i-a facut bucata lui Daniel Constantin, amintind in discursul sau de buna colaborare cu liderul UNPR, Gabriel Oprea. „In acelasi timp, nu vreau sa ma credeti un om care nu se poate uita in ochii dumneavoastra, ii multumesc domnului Gabriel Oprea pentru sprijinul acordat cetatii Sectorului 4”, a trantit-o Piedone, amintind ca, impreuna cu presedintele progresistilor,  a construit un monument al eroilor cazuti la datorie.

Mancatul asta nu-i asa simplu cum crede lumea

Foame mare in opozitie! Pesedistii, liberalii si conservatorii au luat cu asalt fiecare gheretuta cu de-ale gurii de la Romexpo. Cei care nu au mai prins un loc in restaurant, au mancat pe unde au apucat: mai pe o bancuta, mai pe un colt de masa,  marele miting USL transformandu-se in marele picnic USL. Ce-i drept, discursurile placide ale liderilor mergeau de minune cu o bere si un mic bun…

author avatar
Ana-Maria Ludatser
636 afisari

4 COMENTARII

  1. SA FIE FIECARE DUPA CUM MERITA . CONTEAZA DIN CE PARTID FAC PARTE ? CEL PUTIN LA LOCALE NU CRED

  2. In sfarsit a iesit si Oprescu si a inceput sa ne povesteasca ceea ce se intrezarea .Franele puse de Udrea prin ai sai Consilieri Generali.
    Da mai este putin si vom scapa de Pdl.Trebuie trimisi acolo unde le este locul:la ONCOLOGIE!

  3. Mult iubita si stimata ziarista,de unde ai dedus tu ca a fost adus cu forta?Un indiciu,ceva?Pacat de tine …In rest despre pd,eu ai vreau la puscarie.Pe toti,chiar si pe Nuty Vuitoana.Si pe chiorul mincinos.Sanse mici,desigur,dar sperante am.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger