AcasăNewsOprea: UNPR va vota pentru Guvernul USL-Ponta, pentru stabilitatea tarii

Oprea: UNPR va vota pentru Guvernul USL-Ponta, pentru stabilitatea tarii

Liderul UNPR Gabriel Oprea a precizat, vineri seara, ca Uniunea va vota pentru Guvernul USL-Ponta, „pentru stabilitatea tarii”.

„Vreau sa stiti ca proiectul nostru, inca de la infiintarea sa, a militat pentru stabilitatea acestei tari. Pentru stabilitatea Romaniei noi ramanem consecventi. Putem da acest vot (pentru Guvernul Ponta -n.r.). Stiti foarte bine ca Victor Ponta imi este prieten. (…) Sunt convins ca toti colegii mei vor vota pentru stabilitatea acestei tari”, a spus Oprea la B1TV, intarind ideea ca UNPR va vota pentru Guvernul USL-Ponta.

Liderul UNPR a lasat sa se inteleaga ca pozitia PSD fata de unele proiecte sustinute de Uniune a avut un rol esential in luarea acestei decizii. „Totdeauna intre partide se negociaza. Sunt lucruri directe ce tin de bucataria parlamentara. PSD si Victor Ponta au anuntat ca vor sprijini proiectul UNPR-ului de taxare a marilor averi”, a mai afirmat Gabriel Oprea.

Victor Ponta a fost desemnat premier de catre presedintele Traian Basescu, vineri seara, dupa ce Cabinetul Mihai Razvan Ungureanu a fost demis in urma adoptarii motiunii de cenzura depuse de USL, cu 235 voturi ”pentru” si 9 „impotriva”.

102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger