Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Oprea, dupa audiere: MApN n-a avut niciun rol in aducerea lui Popa in tara

Oprea, dupa audiere: MApN n-a avut niciun rol in aducerea lui Popa in tara

Autor:

Dupa ce a fost prezent, joi, mai bine de trei ore la Sectia speciala din cadrul Parchetului General, Gabriel Oprea a stat pentru scurta vreme de vorba cu presa.

 

gabriel oprea rica petrescu 233x300 Oprea, dupa audiere: MApN n a avut niciun rol in aducerea lui Popa in taraIntrebat in privinta repatrierii, in urma cu opt ani, a lui Nicolae Popa, perioada in care Oprea era ministru al Apararii, fostul oficial guvernamental a subliniat, in cateva randuri, ca “MApN nu a avut nicio contributie in acest caz”. Oprea a subliniat, cat sa nu fie nicio urma de dubiu, ca ministerul pe care il conducea la momentul aducerii afaceristului in Romania, din Indonezia, “n-a avut nicio rol in aducerea dlui Popa in tara”.

Amintim ca in mare parte din intervalul in care Oprea a fost in sediul Sectiei speciale din cadrul Parchetului General, in incinta aflandu-se, pentru a da explicatii in aceeasi cauza, in care fosta sefa a DNA-ului este vizata de mai multe acuzatii, si fostul numar 2 din cadrul SRI-ului, Florian Coldea.


1 Comentariu la Oprea, dupa audiere: MApN n-a avut niciun rol in aducerea lui Popa in tara

  1. Anonymous

    Am o intrebare pt ministrul MApN
    daca a verificat modul in care un maior in rezerva ( Oprea G ) a trecut prin toate gradele rapid si a ajuns general cu multe stele. Pe ce merite s-au facut asemenea avansari?asta asa din pura curiozitate SE AUDE dom, ministru?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!