Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Oprea, asalt din civilie asupra MAI

Oprea, asalt din civilie asupra MAI

Autor:

Desi parerea generala este ca Gabriel Oprea ar trebui sa sada ghinisor in sufrageria proprie, sa-si vada de procesul Gigina si sa lase in pace politica, ”interesul national” il mananca rau pe fostul general de intendenta, obligandu-l sa se bage singur in seama. Posibil si in noi belele, dupa cum sustin unii si altii.

 

oprea sindicalisti 2 Oprea, asalt din civilie asupra MAI

Gabriel Oprea a tras ieri pe nas putin ”interes national”

Pe scurt, presedintele fondator al UNPR (partid care, scriptic ce putin, nu mai exista), s-a intalnit, ieri, cu liderii sindicatelor din MAI, respectiv cu Dumitru Coarna, Florin Vilnei, Iulian Surugiu si Ionel Babus. Nu ca sa bea o bere impreuna si sa schimbe barfe de sezon, ca buni cunoscuti ce sunt, ci pentru a ”trece in revista” proiectele si masurile promovate de Gabriel Oprea pe cand era ministru de Interne. Trecere in revista care le-a permis sindicalistilor sa-l mai perie odata pe ”singurul ministru” care a fost bun si drept cu angajatii MAI, perieri trecute toate si pe larg intr-un comunicat in care urla practic limba de lemn. Uitand probabil ca Oprea a fost lasat la vatra si din punct de vedere politic de ceva vreme si doar incearca sa se bage singur in seama, liderii sindicali in cauza ”au convenit (cu civilul Oprea) asupra consolidarii relatiilor de sprijin reciproc si a continuarii colaborarii intre UNPR si sindicatele din MAI, pe proiecte”. Cu gandul la o posibila reinviere a lui Oprea si a UNPR-ului (in fond in Romania este posibil orice), sindicalistii s-au grabit sa se puna bine cu fostul lor ministru si politician. ”Aveti respectul nostru”, ”Vom fi alaturi de dumneavoastra”, ”Aveti in noi un sprijin neconditionat”, ”Ne aveti alaturi” – sunt asigurarile rostogolite, ieri, de sindicalisti in urechile lui Oprea si consemnate constiincios de caprarul specializat in gazete de perete comuniste care a redactat comunicatul.


12 comentarii to Oprea, asalt din civilie asupra MAI

 1. ??????

  Remarcați că personajele din fotografie s-au deplasat în incinta unei formațiuni politice, ceea ce, în funcție de scopul deplasării, le poate pune în afara statutului cadrelor militare ?

 2. ??????

  Când considerați că v-a solicita Gabriel Oprea azil politic ?

 3. ??????

  Corectură.
  Când considerați că va solicita Gabriel Oprea azil politic ?

 4. ??????

  Ați zice despre domnul Gabriel Oprea ,”Te pui cu blondele!”, cum probabil i-ar zice și domnul Mircea Geoană ?

 5. ??????

  Cum ați comenta totuși despre faptul că Gabriel Oprea a așteptat ca Elena Udrea să fie condamnată, după ce îi luase UNPR-ul, iar doamna Kovesi declarată revocabilă de către CCR, dumealui insistând că a fost prezentă în sufrageria dumnealui la alegerile din 2009, fiind invitată? Considerați că Gabriel Oprea și-a dorit revocarea doamnei Kovesi de la conducerea DNA, insistând dumnealui înainte de revocare că a fost invitată la dumnealui la alegerile din 2009 ?

 6. ??????

  Deci, opinați că domnul Gabriel Oprea a ales un moment prielnic pentru a-și anunța intențiile politice, după ce cele două doamne anterior amintite nu mai au o așa de vizibilă influență în treburile statului ?

 7. ??????

  Deci, ați remarcată că anterior anunțării revocării doamnei Kovesi domnul Gabriel Oprea a dat comunicate presei prin care anunța în mod insistent că a fost invitată la dumnealui la alegerile din 2009, anterior dumnealui încercând să evite astfel de “dezvăluiri” ?

 8. ??????

  Deci, cum “apreciați” activitatea “șefului de la galeria polițiștilor politici” ,Dumitru Coarnă , negociator de sprijin instituțional cu partidele politice ?

 9. !!!!!!!

  Deci, ce vrei sa intrebi pana la urma?

 10. Zvorschi

  Daca PSD o mai lasa pe coana mare Olguta sa-si faca damblaua, sa dea ordine de ministru pentru a nu se respecta legea privind pensiile militarilor(marirea odată cu a celor activi- doar suntem în rezerva si în caz de nevoie ne cheamă la oaste), o sa vadă ei cum o să voteze cei în cauză la momentul oportun. Dacă ei cred ca putem fi fraieriti, s-o creada, dar vor simți pe pielea lor. Întâlnirea de mai sus e un semnal, daca au minte si pricep, e spre binele lor, daca nu e norocul altora.

 11. ??????

  @ Păi ce mă, legea și statutul angajaților din MAI le permite ăstora negocierea și formarea de opțiuni politice la nivelul angajaților din MAI, instituție implicată în organizare și desfășurarea alegerilor ?

 12. ??????

  @Ați zice că ăștia din MAI nu au dreptul de negociere decât cu guvernele rezultate în urma alegerilor ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!