AcasăNewsOpozitia se intrece in plangeri penale, instigatorii dorm linistiti

Opozitia se intrece in plangeri penale, instigatorii dorm linistiti

Mitingurile din ultimele zile care au impartit tara in doua Romanii scot la iveala noi lucuri dramatice despre cele doua tabere care, insa, inca nu au stabilit care este miza acestui „joc”. Astfel, pe deoparte, fiecare vrea ca institutiile statului sa fie de partea sa si sa le-o ”traga la gioale” celorlalti, cu denunturi penale. In intrecerea vitejilor de dupa razboi s-au aratat campioni asa zisi lider ai opozitiei inexistente, Dacian Ciolos, un fost prim ministru, care a terminat un liceu agricol, fara insa sa poata dovedi ca a dat si bacul si cunoscutul personaj speriat rau de DNA, ”Cine nu sare?! Ia condamnare!”, Ludovic Orban, seful PNL, zis si ”Sica Mandolina”.

Pentru ca evenimentele din Piata Victoriei sa fie ”capturate” in beneficiul unora sau a altora, cei din opozitie s-au gandit, cu ce oare?, sa depuna cele mai multe plangeri. Majoritatea sesizarilor fiind impotriva jandarmilor, care spre deosebire de protestatari, sunt singurii care se mai afla in spitale. Tacere totala insa despre cei care au instigat la ura si la violente. Pana ieri, fusesera aratati cu degetul ultrasii de la FCSB. Dar politicienii care spun ca procurorii trebuie sa faca asa si asa, nu sunt tot instigatori? Si in Piata Victoriei, unde au condus masele de manevra ca si in politica. Doar ca politicenii au uitat cu desavarsire ca, dupa decizia fostului ministru al Justitiei, Valeriu Storica, procurorii sunt magistrati. Adica sunt inamovibili. Tocmai pentru ca, au si trebuie sa aiba puterea de a instrumenta o cauza, un dosar fara protocoale, de capul lor si, mai ales, pe baza probelor. De asta, procurorii nu au nevoie de instigatori politici care sa le spuna cum sa faca dosarul sau pe cine trebuie sa cheme la audieri sau nu. Astfel, ca Dacian Ciolos si Ludovic Orban, dupa nenumaratele lor insitente ca anchetatorii sa solutioneze cauzele intr-un fel sau altul, s-ar putea alege si ei cu dosare penale, pentru instigare si n-ar fi bine sa doarma linistiti.

author avatar
Ramona Feraru
434 afisari

1 COMENTARIU

  1. ATATA TMIP CAT PUNEREA IN APLICARE A UNUI ACT JURIDIC SUPREM PRIVIND ALCATUIREA PARLAMENTULUI DIN 300 DE PARLAMENTARI IN LOC DE 600 SE AMANA DE ANI DE ZILE unde si ce se mai poate negocia sau dialoga , decat INJURA in societatea roamaneasca ori in viata publica de cacao din RO….????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger