AcasăNewsOperatiunea „Papornita” a esuat

Operatiunea „Papornita” a esuat

Liderul PSD trebuie amestecat in combinatie ca sa iasa jocurile

In tara aceasta, niciun taran nu este in stare sa descopere o valiza, o geanta sport sau macar o punga de plastic cu documente din care sa rezulte ca nu Klaus Iohannis, ci Carmen, sotia lui, a dat meditatii. Hai, lasa-ma, ca nu se tavalea Sibiul sa scoata genii ca Einstein, Newton si Faraday, iar Iohannis era cel mai bun profesor. Sau, daca o fi dat si el, desi am mari rezerve, niciun taran nu vrea sa descopere macar o factura prin care se facea plata pentru legile frecarii predate in particular.

Liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> trebuie amestecat in combinatie ca sa iasa jocurile

Taranul roman, riguros si al naibii de selectiv, gaseste numai documente despre Tel Drum, numai hartii care, crede el, au legatura cu Dragnea, desi Dragnea, din cate se pare, nu are legatura cu ele. O hartie din care sa rezulte cum a castigat Iohannis alegerile din 2014 n-ar gasi si el.

Anchetele fasaite, marca Rise Project

Tarasenia zisa „Valiza” a inceput sa puta. Mai rau decat pestele din Belina, o alta afacere pe care Rise Project, pravalie finantata de Soros, de elvetieni, de olandezi si chiar si de romani, a lansat-o in minciogul DNA. Si ce daca a pus-o acolo? Procurorii au absolvit Institutul National de Magistratura, nu pe cel de pescuit in ape tulburi, in cautarea unui faptas care, desi nu exista, a stiut cum sa-i ingroape in ridicol. Cat despre marea lovitura de presa a aceluiasi Rise Project, cu marile afaceri ale lui Dragnea in Brazilia, cu averile lui dosite pe acolo, nu mai e cazul sa discutam. Am revazut, recent, un filmulet realizat de un reporteras de la Rise Project pe malurile Atlanticului.

O poza foarte compromitatoare Doamna fumeaza iar fumatul dauneaza grav sanatatii

Cu oceanul in spate, ca sa dea bine la cadru, baietica asta se chinuia sa-l introduca pe Dragnea in subiect. Nu se stie de ce, caci nu era nimic palpabil. Desena niste semne pe nisip, tragea niste linii si explica, incins de adrenalina, ca asa ar arata zona in care Dragnea si-ar fi petrecut niste zile de vacanta. Luase si cateva sincroane pe strada, dar bastinasii erau foarte vagi, exact cat sa nu se inteleaga nici la ce te uiti, nici de ce te uiti. O ancheta cu un mare fas atasat in coada.

Asa „zice” procurorii

Acum, Rise Project incearca din nou sa rupa gura targului. Nu cu gafele vestimentare ale doamnei Iohannis, desi putea umple cateva valize cu ele. Nu cu gafele de protocol sau de exprimare ale sotului, desi avea destule sa umple macar o papornita de rafie. Nici cu dedesubturile de cumetrie din justitie sau cu vanzarea Romaniei la bucata timp de 28 de ani. Nici macar cu cei care au dictat arestari ilegale sau condamnari pe nedrept. Nu, astea sunt cacareze in comparatie cu Tel Drum, din care, obligatoriu, trebuie sa se iteasca mustata lui Dragnea.

Poate fi asociat numele lui Dragnea cu orice element din fotografie Da numai sa duca la Tel Drum

Iar daca nu apare, e musai ca numele lui sa fie asociat cu orice din combinatia asta. Poate fi asociat Dragnea cu pantofii – cred ca de lux, nu ma pricep prea bine – doamnei aleia care sta tolanita cu picioarele pe birou? Sigur, poate ca la biroul ala o fi stat si Dragnea, deci are legatura cu el. Dar cu sanii si costumul de baie al unor doamne din poze? E cel mai usor, doamnele sunt surori, iar una dintre ele este sotia directorului nu stiu care de la Tel Drum. Iar Tel Drum, de la procurori citire, inseamna Liviu Dragnea. De ce, cum, cand, cu ce scop? Terminati cu prostiile, daca asa „zice” procurorii!

Si tu, Traiane?

Am inteles ca intr-o agenda au fost gasite cam 1.000 de numere de telefon. Printre ele, si cel al lui Traian Basescu. Aha, deci si asta! Pe asta cine-l ancheteaza, la o adica? Cine-l cheama sa-l intrebe „ma, ce cautai tu acolo, in valiza?” Si, apropo de valiza, nu va mai intrebati de ce nu au gasit-o procurorii la perchezitiile facute cu ceva vreme in urma. Raspunsul este cat se poate de simplu, dar cred ca nu-l vedeti din cauza buimacelii. N-au gasit-o pentru ca era pe camp, in asteptarea unui taran din Teleorman care sa se impiedice de ea. Daca valiza ar fi fost pe o parloaga din alt judet, dracu’ o mai preda la Rise Project. Iar taranul care ar fi gasit-o – presupun, nu concluzionez – ar fi golit-o de continut, ar fi pastrat telefonul si pozele le-ar fi pus pe perete, in dormitor, sa se bucure si ochiul lui de lucratura Domnului. Ca de lucratura Rise Project n-ai cum sa te bucuri. E atat de proasta incat nici rasul nu te poate umfla. Sa strici o mandrete de valiza pentru atata lucru? Da’ ce, o papornita nu era buna?

author avatar
Valentin Boeru
3.450 afisari

10 COMENTARII

  1. Papornita o fi esuat dar documnentele din ea sunt devastatoare pentru familia Dragnea. Pai daca aia de la TelDrum de frica controlului au aruncat valiza in mormanele de gunoi de pe camp cine vroiati sa le gaseasca decat un taran? Ar fi fost tare sa le gaseasca un parlamentar sau un politist ca astia umbla pe campuri de nebuni toata ziua. De le-a predat la Rise Project? Pentru ca a primit ceva cascaval pentru asta, omul a sunat la mai multe publicatii s-a interesat ce bani primeste si Rise Project a dat mai mult, simplu nu? Valiza asta e mana lui Dumnezeu care nu il mai rabda pe imbuibatul de Dragnea pe fata pamantului, exista o dreptate si pe lumea asta. Dar nu stiu de ce se insista atat pe locul unde s-a gasit valiza, cel mai important e sa vedem documentele din ea, daca sunt originale trebuie duse imediat la DNA sa se inceapa anchetele pe baza lor si sa se deschida dosarele.

  2. Papornita,geamantanul,traista(ciobanului),turbinca(ca sa-i bagam si pe rusi) etc.este sau era plina de Basina Sasului,care pute rau in toata Colonia.Rise a mai scos o papornita plina de basini ale sasului insa s-au raspandit repede din Brazilia pana in Colonie,mirosul lor a disparut intre timp.Dosare pot fi scoase ca la Ploiesti,unde se intorc repede,insa noroc ca mai exista un CEDO si pana la urma adevarul va iesi la vedere.

  3. Am uitat sa fac o mica sesizare,in imaginea cu nr. trei persoana are cumva tatuat pe motanelul ponta,cu coada sculata?

  4. IN TARA MEA
    de Ion Pribeagu-1915

    În ţara mea sunt văi şi munţi şi flori,
    Şi diamante,
    Şi sunt sticleţi atât de mulţi în capete savante!
    Poeţii ritmului sărac slăvesc albastrul zării,
    Şi creşte-atât de mult spanac pe lanurile ţării.

    În ţara mea sunt tei şi plopi,
    Şi zarea-i diafană,
    Şi-n ţara mea jandarmi şi popi iau lefuri de pomană;
    Şi-n ţara mea sunt flori de myrt,
    Principiu sau idee,
    Sunt vorbe de păstrat în spirt, expuse prin muzee.

    Din larg de crânguri vin zefiri şi tuturor dau veste
    Ca-n ţara mea sunt trandafiri şi fete
    Ca-n poveste,
    Idile nasc şi se desfac subt luminiş de lună,
    În ţara mea onoarea-i fleac şi dragostea
    Minciună.

    Şi-n ţara mea sunt mulţi părinţi ce plâng morminte
    Multe
    Şi pribegesc scrâşniri din dinţi
    Dar cine să le-asculte,
    Când e minciuna pe amvon şi nedreptatea-i lege,
    Când guvernanţii-s de carton
    Şi nepăsarea Rege?

  5. Chiar credeti ca aia care ar fi aruncat (?!)valiza pe camp erau atat de cretini incat sa nu-i dea foc mai inainte ?! Vrajeli de doi bani…

  6. Sa fim serioși asta cu valiză e asa de reclama. Acolo e o operațiune de spionaj a serviciilor sa ai atâta cantitate de info despre Dracnea. E doar o pregătire a populației probabil în atacul ce se va da cu acte compromițătoare. Altfel valiză ? nu apărea ca legenda. Dacă a apărut probabil ca Pesdeleul se poate aștepta la ce e mai rău.

  7. Sau măcar să-și faureasca un plan B. Or să-și facă rost de un As ♣️ de trifoi supt mânecă.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger