AcasăNewsOperatiunea „Cutremur” in nordul Siriei

Operatiunea „Cutremur” in nordul Siriei

Nordul Siriei, sub bombardament aviatic

In timp ce inspectorii ONU anuntau dezafectarea a catorva focoase chimice in Siria, Armata Siriana Libera incepuse o ofensiva asupra celei mai importante baze a armatei lui Bashar, Wadi al-Daif.

Nordul Siriei, sub bombardament aviatic

Operatiunea Zalzalah („Cutremur”) a fost indreptata simultan asupra punctelor de control ale armatei siriene din jurul celei mai puternice baze din nord, de la Wadi al-Daif, de unde se tin sub bombardament continuu de artilerie orasul Maarrat al-Numan si localitatile limitrofe.  Ieri, aviatia lui Bashar a efectuat raiduri si asupra zonelor rurale ale Damascului,  ale orasului Alep, unde a folosit si bombe cu fragmentare, care sunt interzise, dar se pare ca nu si pentru regimul sirian.

Orasul Idlib si localitatile limitrofe, Deir El Zor, au fost tinta bombardamentelor aviatice, cu MIG-uri si elicoptere de lupta. O zi soldata cu multi morti si raniti.

author avatar
Adina Mutar
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger