AcasăNewsOperatiune de salvare de proportii: 80 de raniti intr-o gara din Argentina...

Operatiune de salvare de proportii: 80 de raniti intr-o gara din Argentina (VIDEO)

Noua drama pe calea ferata in Argentina. Zeci de persoane au avut de suferit dupa ce trenul in care se aflau a ajuns, din motive necunoscute inca, sa se izbeasca de panourile de protectie de la marginea peronului, intr-o gara din Buenos Aires.

Situatia se repeta la un an distanta, doar ca, din fericire, de aceasta data nicio persoana nu si-a pierdut viata. Chiar si asa, pentru circa 80 de pasageri aflati sambata seara in vagoanele unui tren de calatori care abia intrase in statia Once, accidentul in care a fost implicata garnitura i-a trimis direct la spital.

La scurt timp dupa producerea nenorocirii, autoritatile au intrat in alerta, iar echipele de salvare au intervenit rapid in gara din capitala argentiniana, cu ambulante si chiar elicoptere, pentru a prelua victimele si a le duce la cele mai apropiate spitale.

De asemenea, in zona au ajuns si anchetatorii, care urmeaza sa stabileasca exact ce s-a intamplat si din ce cauza s-a ajuns la un pas de o noua tragedie pe calea ferata argentiniana, la un an dupa drama in urma careia 51 de oameni si-au pierdut viata, dupa ce trenul in care se aflau a fost implicat intr-un incident similar celui de la sfarsitul acestei saptamani. O prima ipoteza ar fi aceea a unei defectiuni la sistemul de franare.

[youtube]FeD4pUE7fUU[/youtube]

[youtube]Q_rbDonXSRA[/youtube]

80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger