Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Operat de 13 ori pentru boli inventate de mama

Operat de 13 ori pentru boli inventate de mama

Autor:

Inca dupa nasterea fiului sau Christopher, Kaylene Bowen-Wright, o americanca din Dallas, l-a internat in diverse spitale pentru maladii de care in realitate nu suferea. Femeia, care sufera de sindromul Munchhausen, va fi deferita justitiei

 

copil operat Operat de 13 ori pentru boli inventate de mamaScandalul a izbucnit luna trecuta dupa ce femeia (34 de ani) si-a internat copilul despre care spunea ca a fost victima unui atac cerebral. Medicii au examinat copilul, care tremura, dar nu au gasit nici un semn al unui AVC. Dupa ce l-au consultat cu atentie pe Christopher, medicii au alertat politia suspectand ca micutul a fost antrenat intr-o serie de tratamente fara sa sufere de o boala. Imediat, Kaylene a fost arestata si inculpata, dupa ce ancheta a dovedit ca femeia i-a pus viata in pericol aproape mereu, dupa nastere.

copil Operat de 13 ori pentru boli inventate de mama

Christopher isi va reveni cu greu din cosmarul ultimilor 8 ani

Anchetatorii au stabilit ca baiatul a fost examinat de 300 de ori de medici in opt ani de zile si a fost operat de 13 ori, cu consecinte grave asupra sanatatii sale. Mama sa i-a inventat chiar si un cancer si l-a inscris pe o lista de asteptare pentru o grefa de plamani. Kaylene Wright este suspecta de ”sindromul Munchhausen prin procura”, o tulburare mintala prin care un adult inventeaza sau exagereaza sau provoaca probleme grave si repetate la adresa sanatatii unui minor inainte de a-l duce la medici pentru a capata atentie si compasiune. Christopher sufera si de un dezechilibru psihologic pentru ca ”suspecta i-a spus ani de zile ca este bolnav , incapabil sa se hraneasca normal, sa mearga la scoala si sa traiasca o viata normala”, au aratat anchetatorii.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!