Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Oparit pe penis in avion!

Oparit pe penis in avion!

Autor:

In timpul zborului unei curse aeriene australiene, un tanar a patit o boacana, de pe urma careia va da in judecata compania pentru daune.

 

s604x0 cafea Oparit pe penis in avion!

Rhett Butler este decis să îsi apere bărbătia la Tribunal

Rhett Butler, 16 ani, s-a trezit cu cafeaua fierbinte in poala din neatentia unei insotitoare de bord care nu a asigurat masuta cu tavi si pahare.

Butler a suferit arsuri destul de serioase pe burta, coapse si in zona intima si a declarat ca pe tot timpul calatoriei doar tatal sau i-a acordat asistenta medicala, cei doi fiind ingnorati de personalul de zbor. Ghinionistul adolescent a depus o plangere la un tribunal din statul australian Victoria.

Si Nadia Comaneci a patit-o cu paharul de cafea in avion, insa incidentul a fost minor(sau cafeaua nu era fierbinte). “Zeita de la Montreal” povesteste ca in timpul calatoriilor pentru show-urile de gimnastica din SUA, o insotitoare de bord i-a scapat cafeaua pe tricou: “Purtam pantaloni scurti si am dat peste o insotitoare de zbor care nu m-a recunoscut. Mi-a spus, ai picioare foarte puternice, faci vreun sport? Eu i-am raspuns, da sunt gimnasta. La care ea mi-a raspuns, da, sigur, cine te crezi, Nadia Comaneci? I-am spus ca sunt, intr-adevar, Nadia Comaneci, iar ea s-a agitat si a varsat cafeaua pe tricoul meu. Am avut noroc ca luasem alt tricou in bagaj, m-am schimbat repede si i l-am dat ei pe cel patat.”
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!