AcasăNewsAproape toti elevii unui liceu, dati afara de la BAC dupa ce...

Aproape toti elevii unui liceu, dati afara de la BAC dupa ce au fost prinsi cu fituici. Vezi ce spune ministrul!

Peste 100 de elevi au fost dati afara din examen, dupa ce au fost prinsi de supraveghetori cu fituici, la Grupul Agricol „Alexandru Borza” din orasul Geoagiu, Hunedoara.

La centrul de examinare s-au prezentat in aceasta dimineata 159 de candidati, 111 dintre ei fiind dati afara dupa ce au fost prinsi copiind.

Un anonim a sunat la telefonul verde

Potrivit inspectorului general scolar, Alexandru Lautaru, o persoana anonima a sunat pe telefonul verde, pus la dispozitie de catre Inspectoratul Scolar Judetean Hunedoara pentru semnalarea neregulilor de la examenul de Bacalaureat: „Am fost sesizati de cineva ca la Geoagiu se petrec nereguli, asa ca s-a trecut la verificarea salilor de clasa si a inregistrarilor de pe camerele web. Astfel, s-a văzut clar cum absolventii copiau. Practic, li se rezolvase unul dintre subiecte. Mai multe detalii nu pot sa va furnizez, pana la finalizarea anchetei interne”.

“Elevii aveau asupra lor fituici. Acum are loc o centralizare exacta a datelor”, a precizat inspectorul scolar adjunct Mate Marta din cadrul Inspectoratului Judetean Hunedoara.

Funeriu foloseste frauda de la Hunedoara pentru a relansa atacurile politice

Ministrul Funeriu nu a ratat ocazia de a politiza intamplarea de la Hunedoara: „Ceea ce vedem astazi este rezultatul direct al reformelor Marga si Andronescu. 10 din cei 12 ani petrecuti in scoala de cei care dau astazi Bacalaureatul sunt sub conducerea lui Marga, Andronescu, PNL sau PSD. Ei au incurajat o cultura a fraudei pe care astazi o stopam. Asta este rezultatul: o cultura a fraudei. Le multumesc si cadrelor didactice, pe baza informatiei carora s-a ajuns la depistarea fraudelor„, a declarat ministrul.

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a declarat, ca a cerut inspectorului general scolar sa declanseze o ancheta pentru a se vedea cum au reusit sa copieze cei 111 elevi.

Centrul din Hunedoara nu a fost singurul din tara unde elevii au incercat sa copieze. Cazuri asemanatoare au fost semnalate in Bucuresti, Arges si Timisoara. Astfel, numarul total al elevilor eliminati din examen se ridica la 164.

Vom reveni!

338 afisari

1 COMENTARIU

  1. doamne…cum sa dea afara din examen un liceu intreg astia nu sunt sanatosi la cap…acum nu o sa mai poata da examenul timp de doi ani…..totul din cauza lui funeriu cu reformele lui cretine, camere de luat vederi in sali, amenintarea profesorilor cu puscaria, unde s-a mai pomenit asa ceva?….omu asta e groaza…..el saracu crede ca face un bine omenirii se viseaza cavalerul justitiar in lupta cu elevii cei rai…are in el sange de comunist…demisia!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger