AcasăNewsPanica la New York. Primarul le cere locuitorilor sa fuga din calea...

Panica la New York. Primarul le cere locuitorilor sa fuga din calea uraganului, altfel ar putea muri (VIDEO)

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, le-a cerut sambata locuitorilor din zonele inundabile sa-si paraseasca casele, altfel ar putea muri. „Nu este o gluma, viata v-ar putea fi pusa in pericol”, a declarat el intr-o conferinta de presa.

Sistemul de transport subteran al orasului va fi inchis, circulatia pe poduri ar putea fi suspendata, iar autoritatile nu au suficiente resurse pentru a evacua toate persoanele dupa ce vremea se va inrautati, a mai spus Bloomberg, care le-a cerut oamenilor aflati in situatia de a fi evacuati sa-si paraseasca imediat locuintele. „A ramane in urma este periculos, prostesc si impotriva legii”, a afirmat Bloomberg.

El a mai precizat ca partea de sud a Manhattanului ar putea ramane fara electricitate dupa trecerea uraganului Irene si ca strazile ar urma sa fie acoperite cu apa.
Circa 370.000 de persoane sunt vizate de ordinul obligatoriu de evacuare a locuintelor din zonele joase ale orasului, multe dintre ele aflandu-se in cartierele Brooklyn, Queens si Manhattan, a declarat el. Bloomeberg a anuntat de asemenea ca 7.000 de pacienti din spitale si camine pentru batrani au fost deja evacuati.
Uraganul Irene a lovit sambata dimineata coasta americana la nivelul statului Carolina de Nord, inainte de a se indrepta spre nord de-a lungul coastei estice.

[youtube]xq-xfmXgRWY[/youtube]

author avatar
Dana Conerth
366 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger