AcasăOldBacalaureat 2011: Ce nu trebuie sa gresesti la Bac 2011!!! Rezumat de...

Bacalaureat 2011: Ce nu trebuie sa gresesti la Bac 2011!!! Rezumat de pe EDU.RO

Ce nu trebuie sa gresesti la Bac 2011!!!Ce nu trebuie sa gresesti la Bac 2011!!!

Pe EDU.RO, site-ul Ministerului Educatiei sunt publicate modele de subiecte pentru proba de limba si literatura romana a Bacalaureatului 2011 / Bac 2011 care incepe luni. Proba scrisa la Limba si literatura romana a Bacalaureatului 2011 reprezinta o proba comuna pentru elevii de la toate filierele, profilurile si specializarile, cu durata de 180 de minute. Absolventii clasei a 12 a vor sustine maine proba de  limba si literatura romana pentru bacalaureat 2011.

Ce nu trebuie sa gresesti la Bac 2011!!!
Ce nu trebuie sa gresesti la Bac 2011!!!

Structura probei scrise la disciplina Limba si literatura romana a Bacalaureatului 2011 (Bac 2011) este alcatuita din trei subiecte:

1. Subiectul I al bacalaureatului are ca suport un text literar studiat/ la prima vedere care apartine unuia dintre genurile: liric, epic, dramatic. Tipuri de itemi: semiobiectivi cu raspuns scurt si cu raspuns elaborat. 2. Subiectul al II-lea al bacalaureatului, constand in elaborarea unui text argumentativ, are ca suport un text de tip aforistic. Subiectul consta intr-un item subiectiv de tip eseu liber. 3. Subiectul al III-lea al bacalaureatului, constand in elaborarea unui eseu structurat, vizeaza aspecte de analiza tematica, structurala, stilistica, a operelor studiate ce apartin autorilor canonici/ speciilor literare mentionate in programa de bacalaureat.

Esti licean? Dai BAC-ul? Intra si spuneti parerea  pe FACEBOOK – BACALAUREAT 2011!

BAREM DE EVALUARE SI DE NOTARE pentru Bacalaureat 2011 (Bac 2011)

Se puncteaza oricare alte modalitati de rezolvare corecta a cerintelor probei scrise la disciplina Limba si literatura romana pentru Bacalaureatului 2011.  Nu se acorda punctaje intermediare, altele decat cele precizate explicit prin barem. Nu se acorda fractiuni de punct.

Se acorda 10 puncte din oficiu. Nota finala a probei scrise la disciplina Limba si literatura romana pentru Bacalaureatului 2011 se calculeaza prin impartirea punctajului total acordat pentru lucrare la 10. Se depuncteaza: nerespectarea normelor de ortografie si de punctuatie din punct de vedere ortografic, nerespectarea limitei de spatiu indicate. Pentru proba scrisa la disciplina Limba si literatura romana a Bacalaureatului 2011 de mai depuncteaza,  ortografia, punctuatia, asezarea corecta a textului in pagina, lizibilitatea, incadrarea in limita maxima de spatiu indicata.

Inscriete la newsletterul national.ro pentru a primi pe email toate informatiile privind Bacalaureatul 2011: Comunicate edu.ro, informatii de ultima ora, rezultatele, modificari, etc…

 

Cititi si:

BACALAUREAT 2011: Copia dupa telefon si a fost eliminat

BACALAUREAT 2011- Mircea Eliade, Nichita Stanescu, Caragiale

BAC 2011 A inceput proba scrisa pentru Bacalaureat: Limba si literatura romana

Bacalaureat 2011: Ce nu trebuie sa gresesti la Bac 2011!!! Rezumat de pe EDU.RO

BACALAUREAT 2011. PROBA SCRISA la Limba si Literatura Romana! Metodologia si modele de subiecte! EDU.RO

BACALAUREAT 2011. Incep PROBELE SCRISE! Vezi PROGRAMUL

EDU.RO: Bacalaureat 2011 – probele scrise vor fi monitorizate video!!!

Bacalaureat 2011: masuri severe antifrauda

BACALAUREAT 2011. Vezi calendarul si cand se afiseaza rezultatele

Bacalaureat 2011 la Limba romana: basm, meteoriti, tablou din natura

Un Bacalaureat epic

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
4.973 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger