AcasăNewsOmul lui Ciolos loveste statul sub centura

Omul lui Ciolos loveste statul sub centura

Seful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, da cu statul roman de pamant: nu va bazati pe el in caz de calamitate!

Valentin Mircea, şeful Corpului de Control al premierului, dă cu barda în instituţiile din subordinea lui Cioloş

Dat fiind modul in care (nu) au reactionat institutiile la cutremurul care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, Valentin Mircea a tinut sa-i avertizeze pe romani ca nu este cazul sa se astepte la sprijin si ajutor in cazul unui mare cutremur. ”Concluzia preliminara: institutiile statului roman au note maxime la simpozioane si umflat muschii, dar nu va bazati pe ele cand va lovi un mare cutremur. Mass-media si mai ales televiziunile sunt odioase: ore intregi nici macar nu au oferit vreo informatie elementara despre cutremur si nu au linistit oamenii”, a comentat pe Facebook, cu o brutala sinceritate, seful Corpului de Control al premierului Ciolos. Ca sa dreaga busuiocul, Guvernul s-a grabit sa se dezica de spusele lui Valentin Mircea.

Românii par să fi uitat consecinţele cutremurului din 1977

”A vorbit in nume personal!”, a sarit purtatorul de cuvant al Executivului, Liviu Iolu. Care, pentru a demonta afirmatiile sefului Corpului de Control, nu a gasit nimic mai bun decat sa anunte ca vicepremierul Vasile Dancu, impreuna cu institutiile coordonate de el, ”a analizat” deja raspunsul autoritatilor la un cutremur ”cu consecinte deosebite” si a prezentat raportul in Guvern. Altfel spus, Guvernul este pregatit de cutremur: si-a facut raportul.

author avatar
Simona Badulescu
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger