AcasăNewsOMNIASIG lanseaza CASCO ECOnom, o polita extrem de accesibila pentru orice roman

OMNIASIG lanseaza CASCO ECOnom, o polita extrem de accesibila pentru orice roman

OMNIASIG Vienna Insurance Group (VIG) lanseaza, in premiera pe piata asigurarilor din Romania, un produs CASCO la un pret accesibil, adresabil persoanelor fizice care detin masini rulate cu o vechime chiar si mai mare de 10 ani.

CASCO ECOnom este o polita de asigurare destinata exclusiv protectiei autovehiculelor in cazul accidentelor si coliziunilor directe cu alte autovehicule, pe teritoriul Romaniei, indiferent daca vina este a proprietarului sau daca celalalt sofer este vinovat si nu detine o asigurare RCA.

“Exista un segment considerabil din parcul auto din Romania, care nu este asigurat CASCO, din diferite motive. Cauzele tin, in principal, de costurile acestui gen de polita, dar si de vechimea masinii, multi proprietari considerand ca, dupa o anumita perioada, nu mai merita efortul financiar. Noi credem ca orice sofer ar trebui sa ia in calcul incidenta accidentelor din Romania si faptul ca astfel de incidente se pot intampla oricand.

Noul nostru produs, CASCO ECOnom, raspunde exact acestui segment de piata si ofera, printr-un pret competitiv, accesibilitate la protectia masinii printr-o astfel de asigurare, precum si transparenta, simplitate, rapiditate la emitere, dar si la plata despagubirilor. Acest tip de polita a fost conceput in linie cu obiectivul nostru de a creste permanent calitatea serviciilor oferite si de a castiga un capital cat mai mare de incredere in randul asiguratilor nostri.”

Costi Stratnic – Membru Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group

CASCO ECOnom se adreseaza tuturor persoanelor fizice, cu varsta de peste 30 de ani, care detin in proprietate autoturisme inmatriculate in Romania.

Principalul beneficiu al noului produs este protectia CASCO la costuri imbatabile, incepand de la 300 lei pe an, pentru o suma asigurata de 5.000 de lei. Un alt avantaj al politei este reprezentat de conditii de emitere simplificate– nefiind necesare formulare precum inspectia de risc sau completare a unei cereri-chestionar.

Perioada de asigurare poate fi de sase luni sau un an, in functie de optiunile clientului. Exista trei variante de sume asigurate (5.000, 10.000 si 15.000 lei). Pentru autoturismele a caror vechime este sub 10 ani, CASCO ECOnom include si acoperirea de asistenta rutiera, printre beneficiile acesteia numarandu-se repararea la locul producerii evenimentului, tractarea autoturismului si transportul sau cazarea pasagerilor.

In plus, acoperirea este valabila si in cazul conducerii autovehiculului de catre alte persoane, cu conditia ca varsta acestora sa depaseasca 30 ani, la fel ca in cazul persoanei asigurate. Mai multe detalii despre produsul CASCO ECOnomse pot obtine in sediile OMNIASIG si de la orice alt colaborator (broker sau agent) din toata tara.

OMNIASIG este cea mai mare companie de asigurari generale din Romania in 2015, cu o cota de piata de 14,08%. Precizam ca in prezent 95% din toate dosarele de dauna deschise de OMNIASIG sunt platite in mai putin de 5 zile de la data depunerii ultimului document la dosar.

author avatar
National
725 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger