AcasăNewsOmar Hayssam, condamnat la inchisoare. Fratii lui, achitati

Omar Hayssam, condamnat la inchisoare. Fratii lui, achitati

(foto: exclusivnews.ro)

Judecatorii Curtii de Apel Oradea au dat sentinta in cazul lui Omar Hayssam, pe care l-au condamnat la doi ani de inchisoare cu executare. Fratii lui au fost achitati.

(foto: exclusivnews.ro)

Omul de afaceri Omar Hayssam a fost condamnat, luni, la doi ani de inchisoare cu executare pentru trecere frauduloasa a granitei, sentinta fiind data de catre judecatorii Curtii de Apel Oradea. Totodata, magistratii au decis si ca fratii acestuia, Mukhles si Mahmoud, precum si omul de afaceri Mustafa Tartoussi, acuzati ca i-ar fi inlesnit fuga din tara, sa fie achitati, informeaza realitatea.net.

Pedeapsa data lui Omar Hayssam a fost contopita cu cea primita anterior de 20 de ani de inchisoare, acordata pentru rapirea a trei jurnalisti romani, urmand sa execute peeapsa cea mai grea.

In cazul fratilor lui Omar Hayssam, Mukhles si Mahmoud, acuzati de complicitate la inlesnirea iesirii din tara a unei persoane cercetate pentru terorism, magistratii Curtii de Apel Oradea au decis ca acestia sa fie achitati, stabilindu-se ca fapta lor nu exista.

Aceeasi decizie a fost luata si in cazul omului de afaceri sirian Mustafa Tartoussi, care era acuzat de inlesnirea iesirii din tara a unei persoane cercetate pentru terorism.

Sentinta luata de judecatorii Curtii de Apel Oradea in cadrul dosarului lui Omar Hayssam nu este definitiva, drept pentru care poate fi atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

author avatar
Ionut Zgimbau
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger