AcasăNewsOlimpiada Soci 2014: Schioarea Jackie Chamoun a pozat topless!

Olimpiada Soci 2014: Schioarea Jackie Chamoun a pozat topless!

Olimpiada de la Soci este invaluita de un nou scandal. De aceasta data este unul cu iz sexual. O sportiva din Liban, Jackie Chamoun, a pozat topless, iar imaginile s-au raspandit cu o viteza ametitoare peste tot in lume.

Este vorba de schioarea Jackie Chamoun, in varsta de 22 de ani. Pe mai multe site-uri, dar si pe Youtube a aparut un filmulet in care ea apare pozand topless pe o partie de schi. Sportiva apare imbracata sumara in zapada, alaturi de echipamentul sau de schi. Schioarea se apara si spune ca imaginile sunt de acum trei ani, cand a facut un pictorial pentru o companie din Austria. Tanara a facut apel la cei care vad imaginile sa nu le mai promoveze intrucat sunt de muta vreme si ea vrea sa se concentreze pe cariera sa sportiva. In plus, fata se teme si de autoritatile libaneze care ar fi extrem de suparate ca sportiva a patat imaginea tarii din care provine.

„Vreau sa imi cer scuze. Stiu ca Liban este o tara conservatoare si aceasta imagine nu reflecta cultura noastra. Tot ce pot sa va cer este sa nu mai raspanditi aceste imagini. M-ar ajuta sa ma concentrez pe viata mea sportiva. Daca am fi fost in Liban, intr-un loc public, probabil as fi fost impuscata! Am fi avut o mare problema „, a delarat Chamoun potrivit presei internationale.

Autoritatile din Liban au demarat deja o ancheta pentru a vedea modul in care pot pedepsi pe sportiva pentru ca si-a facut tara de ras.

[youtube]2ex6Y-QELHo[/youtube]

author avatar
Andra Nesu
1.859 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger