Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Oligarhul care blocheaza Instagram si You Tube

Oligarhul care blocheaza Instagram si You Tube

Autor:

Nimeni altul decat miliardarul rus Oleg Deripaska, unul dintre magnatii preferati ai presedintelui Vladimir Putin.  Legatura cu retelele de socializare  a venit dupa industriasul a fost surpins intr-o multime de clipuri video si imagini, relaxandu-se pe un iaht, alaturi de vicepremierul Serghei Prikhodko, in compania unui fotomodel.

 

deripaska Oligarhul care blocheaza Instagram si You Tube

Sursa scandalului: sex-croaziera la care au participat miliardarul rus Oleg Deripaska si vicepremierul Serghei Prikhodko, in compania fotomodelului Nastya Rybka

Deripaska, a castigat un proces in instanta legat de dreptul la intimidate, judecatorii au dispus stergerea de pe YouTube si Instagram a continutului, iar daca nu vor respecta ordinul judecatoresc, cele doua retele vor fi blocate pe teritoriul Rusiei. oligarh 1 Oligarhul care blocheaza Instagram si You TubeO campanie de stergere a oricarei urme de legaturi de coruptie dintre Deripaska si vicepremierul Prikhodko, a reactionat liderul opozitiei ruse, Alexei Navalnii. In ceea ce o priveste pe frumusetea presupusa escorta, ea se numeste Nastya Rybka, o fosta iubita a lui Deripaska, si este descrisa in presa moscovita drept o  „vanatoare erotica de oligarhi”. Nastya a fost neatenta si a publicat  mai multe filmari din intalnirile miliardarului cu vicepremierul rus, dupa care Serviciul federal de monitorizare in domeniul mass-media Roskomnadzor a cerut blocarea contului ei. Legaturi dintre Deripaska cu managerul de campanie electorala a lui Donald Trump, Paul Manafort, au aparut in presa internationala, iar o investigatie din The Washington Post a aratat ca Manafort i-ar datora magnatului rus 19 milioane de dolari. O explicatie, sustine opozantul Navalnii, a amestecul Kremlinului in scrutinul din 2016. Reprezentantii Facebook, care detin Instagram, si cei ai companiei-mama a YouTube, Alphabet Inc., nu au oferit pana acum niciun comentariu.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!