AcasăNewsOlguta Vasilescu, dupa raspunsul lui Iohannis: decizia este la premier

Olguta Vasilescu, dupa raspunsul lui Iohannis: decizia este la premier

Victorie pentru Lia Olguța Vasilescu. DNA a clasat dosarul! ”După patru ani de hărțuire sistematică...” (foto: Facebook)

Decizia presedintelui de a nu fi de acord cu schimbarile propuse de primul-ministru la nivelul echipei guvernamentale va fi analizata la nivelul Coalitiei.

In replica la anuntul venit de la Cotroceni, in sensul in care Klaus Iohannis a declarat ca i-a transmis premierului ca asteapta de la Dancila „fie sa vina cu alte propuneri pentru persoanele care vor prelua cele trei portofolii care intr-un final se vor vacanta, fie sa vina cu propuneri pentru ministrii interimari pana PSD-ul vine cu niste propuneri” pe care sa le poata accepta, purtatorul de cuvant al formatiunii social-democrate a anuntat ca „la aceasta ora, decizia este la premierul Romaniei, o asteptam si noi si vom stabili ce avem de facut mai departe”.

Totodata, Lia Olguta Vasilescu a mentionat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, faptul ca PSD-ul e pregatit si pentru varianta unei restructurari in Parlament, dat fiind ca au majoritate. „Avem majoritate in Parlament, nu avem nicuiun fel de problema sa facem restructurarea Guvernului, dar, inca o data, decizia este la primul-ministru. (…) In mod sigur va fi o sedinta de Coalitie”, a subliniat fostul ministru al Muncii in Guvernul Dancila.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger