AcasăNewsOlguta Vasilescu: Ce s-a intamplat astazi in Camera Deputatilor este fara precedent

Olguta Vasilescu: Ce s-a intamplat astazi in Camera Deputatilor este fara precedent

Fosta primarita a Craiovei a dat ieri cu subsemnatu’ in fata procurorilor

In asteptarea unui raspuns de la Cotroceni, in privinta nominalizarii sale la conducerea Ministerului Dezvoltarii, Lia Olguta Vasilescu s-a aflat miercuri la Parlament si a comentat situatia aparuta dupa ce Opozitia a cerut revocarea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei.

„Nu am niciun fel de ingrijorare in ceea ce ma priveste, in shcimb ceea ce s-a intamplat astazi in Camera Deputatilor este fara precedent”, a catalogat situatia fostul ministru al Muncii. Aducand in discutie regulamentul Camerei si faptul ca se prevede ca doar grupul parlamentar care a propus presedintele acestui for il si poate revoca, Lia Olguta Vasilescu a sustinut ca „astazi a fost o incercare de forta de a da jos presedintele Camerei Deputatilor, pe dl Liviu Dragnea”.

Social-democrata a adus in discutie si chemarea la DNA a vicepresedintelui Camerei, social-democrata Carmen Mihalcescu. „Stim ca urmeaza un an electoral, stim ca tot acest stat paralel nu face altceva decat sa ne aduca in postura de a nu avea un candidat viabil in campania electorala, dar ceea ce mi se pare mai ingrijorator decat orice sunt cele doua subiecte – (…) ca s-a cerut revocarea a doi vicepresedinti ai Camerei Deputatilor din partea PSD-ului, ne intrebam de ce pentru al treilea nu s-a cerut revocarea – este vorba de dna Carmen Mihalcescu  – am vazut astazi faptul ca la ora 9 si jumatate, din plen, a fost chemata la DNA, deci este o coordonare intre toate aceste forte”, a conchis Vasilescu.

295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger