Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Oficialii pregatesc o dezbatere publica pe tema ordonantelor. Cum poti participa!

Oficialii pregatesc o dezbatere publica pe tema ordonantelor. Cum poti participa!

Autor:

Saptamana viitoare, doritorii pot participa la o dezbatere publica pe tema celor doua proiecte de ordonanta care au iscat atatea comentarii in spatiul public, nemaivorbind de proteste stradale si de o propunere de referendum.

 

ministru2 Oficialii pregatesc o dezbatere publica pe tema ordonantelor. Cum poti participa!Dupa primul pas facut pe acest subiect, cel al propunerii inspre consultare publica a celor doua proiecte de ordinanta de urgenta- cel privind gratierea unor pedepse si, respectiv, privind modificarea si completarea Codurilor (Penal si de Procedura Penala), Ministerul Justitiei – institutia care a initiat aceste acte normative – organizeaza si o dezbatere publica pe aceste subiecte.

Intalnirea va avea loc lunea viitoare, pe 30 ianuarie, la sediul MJ, va incepe la 10 si va dura doua ore. Cei care vor sa participe trebuie sa stie ca locurile sunt limitate – 50, si ca participantii se pot inscrie printr-un mesaj transmis pe o adresa de mail, dean@just.ro, pana pe 27 ianuarie, la ora 12 fix.

foto: gov.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!