AcasăNewsOficial. Tudose: transferul contributiilor de la angajator la angajat, prin ordonanta

Oficial. Tudose: transferul contributiilor de la angajator la angajat, prin ordonanta

Premierul nu inghite prognoze gresite nici daca sunt facute de ”sfantul” FMI

Aflat la Parlament, seful Guvernului a rapuns, din mers si scurt, ce-i drept, intrebarilor momentului, cum ar putea fi ele numite, avand in vedere ca subiectul „revolutiei fiscale” este urmarit indeaproape de romani.

Si anume, intrebat daca vor fi trecute contributiile sociale de la angajator la angajat, Mihai Tudose a spus simplu – „da”. Si tot afirmativ a raspuns si in momentul in care s-a dorit sa se afle daca acest pas va fi facut prin Ordonata de Urgenta ori printr-un proiect parlamentar -„da, ordonanta”.

Cat despre eventuale schimbari ale datei la care va avea loc intrunirea Executivului, premierul a fost cat se poate de clar – sedinta va avea loc „maine”, adica miercuri.

author avatar
Cristina Stefan
188 afisari

1 COMENTARIU

  1. PAI DACA SI ACEASTA PROBLEMATICA ESENTIALA ATAT PENTRU ANGAJATI CAT SI PENTRU ANGAJATORI cat si pentru intreaga economie a statului ESTE DE A FI STABILITA PRIN ORDONANTA DE URGENTA si nu prin LEGE (elaborata in baza tehnicii legislative existente) atunci putem spune fara scrupule , ca TARA ESTE CONDUSA DE NEBUNI ,DE SCHIZOFRENI, DE RETARDATI , DE SIFILITICI, ETC

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger