Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Oficial. Tudose: transferul contributiilor de la angajator la angajat, prin ordonanta

Oficial. Tudose: transferul contributiilor de la angajator la angajat, prin ordonanta

Autor:

Aflat la Parlament, seful Guvernului a rapuns, din mers si scurt, ce-i drept, intrebarilor momentului, cum ar putea fi ele numite, avand in vedere ca subiectul “revolutiei fiscale” este urmarit indeaproape de romani.

 

tud Oficial. Tudose: transferul contributiilor de la angajator la angajat, prin ordonantaSi anume, intrebat daca vor fi trecute contributiile sociale de la angajator la angajat, Mihai Tudose a spus simplu – “da”. Si tot afirmativ a raspuns si in momentul in care s-a dorit sa se afle daca acest pas va fi facut prin Ordonata de Urgenta ori printr-un proiect parlamentar -“da, ordonanta”.

Cat despre eventuale schimbari ale datei la care va avea loc intrunirea Executivului, premierul a fost cat se poate de clar – sedinta va avea loc “maine”, adica miercuri.


1 Comentariu la Oficial. Tudose: transferul contributiilor de la angajator la angajat, prin ordonanta

  1. CETATEANUL

    PAI DACA SI ACEASTA PROBLEMATICA ESENTIALA ATAT PENTRU ANGAJATI CAT SI PENTRU ANGAJATORI cat si pentru intreaga economie a statului ESTE DE A FI STABILITA PRIN ORDONANTA DE URGENTA si nu prin LEGE (elaborata in baza tehnicii legislative existente) atunci putem spune fara scrupule , ca TARA ESTE CONDUSA DE NEBUNI ,DE SCHIZOFRENI, DE RETARDATI , DE SIFILITICI, ETC


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!