Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Oficial. Tudorel Toader merge marti la CSM

Oficial. Tudorel Toader merge marti la CSM

Autor:

Atat Laura Codruta Kovesi, cat si Tudorel Toader sunt asteptati, marti, la Consiliul Superior al Magistraturii.

 

toader 2 350x233 Oficial. Tudorel Toader merge marti la CSMDupa ce in prima faza se anuntase ca in cadrul sedintei Sectiei pentru procurori de la Consiliul Superior al Magistraturii urmeaza sa se ia in discutie solicitarea ministrului Justitiei privind revocarea din functie a sefei DNA, s-a aflat ca Toader va fi prezent, la randul sau la CSM. Acest aspect figureaza pe agenda publica a ministrului, in care se mentioneaza ca oficialul guvernamental urmeaza sa participe la sedinta plenului CSM, incepand cu ora 12.

Anterior, se aflase ca sedinta in cadrul careia Sectia pentru procurori a CSM-ului va analiza propunerea pe care ministrul Justitiei o anuntase in cazul procurorului-sef al DNA urmeaza sa inceapa la ora 14. Si ca se asteapta ca sefa DNA sa vina sa isi sustina punctul de vedere in fata reprezentantilor CSM.

Avizul Consiliului in cazul de fata este unul consultativ, decizia finala privind revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi apartinandu-i sefului statului.


2 comentarii to Oficial. Tudorel Toader merge marti la CSM

  1. ??????

    Considerați că ar trebui constatat în instanță că avizele CSM ar trebui să aibă caracter obligatoriu pentru activitățile din sistemul de justiție, pentru care CSM emite avize, avându-se în vedere independența justiției ?

  2. ??????

    Deci, remarcați că “avize consultative”,referitoare la activitatea din sistemul de justiție, acordate de CSM, nu pun în evideță independența justiției ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!