AcasăNewsOficial. PNL-ul merge la europarlamentare cu Rares Bogdan deschizator de lista

Oficial. PNL-ul merge la europarlamentare cu Rares Bogdan deschizator de lista

La finele celor doua sedinte pe care le-au avut liberalii, la Parlament, in cursul acestei zile, una dintre ele cu participarea moderatorului TV, s-a anuntat oficial cum arata lista PNL-ului pentru alegerile din 26 mai.

Astfel, partidul condus de Ludovic Orban intra in cursa din acest an cu Rares Bogdan deschizator de lista. Urmat, in ordine, de liberalul Mircea Hava, primarul de Alba Iulia, de Siegfried Muresan, europarlamentarul care ocupa functia de secretar general al formatiunii, de Vasile Blaga, fostul copresedinte al PNL, si de  europarlamentarul Adina Valean, sotia lui Crin Antonescu.

E de mentionat faptul ca realizatorul TV – pe care Orban l-a descris, joi dupa-amiaza, cand a anuntat lista PNL-ului, drept un „adevarat campion al luptei impotriva minciunii, dezinformarii, abuzurilor” – s-a inscris recent, din nou, in Partidul National Liberal.

sursa foto: Facebook/PNL

259 afisari

2 COMENTARII

  1. Daca candida domnu Guse votam sigur caci sa treci de la consilierul lui Plahotniuc a lui chioru a lui Ilici a lui Bombonel si sa termini cu Vantu si Vanghele mi se pare o performanta. Deci sa treci stanga dreapta ca vintu… Cand Pd cand Psd nu e o curvatarie demna de orice femeie. Asa nu votez…

  2. Vai de mama ta bah Mandolina! Ai reusit sa ingropi PNLu..! Rares Bogdan cap de lista la europarlamentare!! Cel mai tare imi pare avucatu ala de apare des la tv-Zgabercea sau cum il cheama,care se viseaza presedinte la Camerei Deputatilor in locul lui Dragnea.Si care e zugravit ca si politician de Caragiale si Eminescu-inca din acele timpuri earu asemenea politicieni! Iar unu tare grasu’ ala de a venit de la P.D.Diaconescu de isi da ochii peste cap de cite ori minte! Vijulie,Vlad Nistor.Ionel danca fost ziarici fost in echipa lu’ Ciolos,etc.Talibani are destui PNLu..!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger