AcasăNewsOFICIAL! Gigi Becali ramane dupa gratii. Ce a anuntat instanta!

OFICIAL! Gigi Becali ramane dupa gratii. Ce a anuntat instanta!

Gigi Becali, gata să aducă medicamente din India: ”Băi, nu trece cu...” - VIDEO

Magistratii de la Tribunalul Constanta au decis, marti seara, sa amane luarea unei decizii in ceea ce priveste eliberarea conditionata a afaceristului Gigi Becali.

Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti a fost condamnat la patru ani de inchisoare, cu executare, si a fost incarcerat in mai 2013, dar pe 6 martie a obtinut o decizie de eliberare conditionata de la Judecatoria Medgidia.

Procurorii au depus recurs, astfel ca dosarul lui Becali a ajuns la Tribunalul Constanta, unde magistratii au amanat pentru a doua oara luarea unei decizii.

In timpul sedintei de marti, afaceristul a precizat din nou ca perioada petrecuta dupa gratii a fost cea mai importanta din viata lui si l-a ajutat sa se regaseasca in dorinta de a incepe o noua viata, mai linistita.

In schimb, procurorii sustin ca lucrarile scrise de Gigi Becali nu au un rol stiintific, deci nu merita atatea zile de libertate pe cat ar trebui, si afaceristul nici nu si-a indeplinit toate obligatiile din fisa postului avut la Academia Hagi.

Nu in ultimul rand, procurorii sunt neincrezatori in reabilitarea lui Becali.

Magistratii de la Tribunalul Constanta au amanat luarea unei decizii, un verdict putand fi dat cel mai devreme vineri, 3 aprilie, astfel ca Becali ramane dupa gratii inca cel putin trei zile.

author avatar
Cristi Ionita
324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger