Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Oficial! Cand prezinta Toader raportul despre DNA

Oficial! Cand prezinta Toader raportul despre DNA

Autor:

Dupa ce joia trecuta amana comunicarea concluziilor din raportul privind activitatea manageriala a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, ministrul Justitiei a facut in cursul acestei dupa-amiezi un anunt esential referitor la acest subiect.

 

conf 1 350x162 Oficial! Cand prezinta Toader raportul despre DNASi anume ca peste trei zile va face publice aceste concluzii. Concret, Tudorel Toader a anuntat, pe Facebook, faptul ca va prezenta – joi incepand cu ora 18, de la Ministerul Justitiei -acel “Raport privind activitatea managerială la DNA”.

Totodata, joia trecuta, Toader anunta ca in aceasta saptamana va merge in Parlament pentru a prezenta raportul de evaluare privind activitatea Minsterului Public, a DNA-ului si DIICOT-ului.

In alta ordine de idei, ministrul va fi prezent, marti, la Cotroceni, la ceremonia in cadrul careia presedintele va primi noii judecatori si procurori, in speta pe noii absolventi ai Institutului National al Magistraturii.


1 Comentariu la Oficial! Cand prezinta Toader raportul despre DNA

  1. cobe

    Asa este,va fi o a doua declaratie de dependenta,joia urmatoarea dupa miercurea ciuciului,la oara optuspresute,adica dupa ziua de apoi.Va declara ca se schimba ceva,ceva pe aici pe dincolo dar totul ramane ca inainte,adica la fel si bla,blauri pana in mileniul patru.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!