AcasăNewsOferte „last minute” pentru vacantele de sfarsit de sezon

Oferte „last minute” pentru vacantele de sfarsit de sezon

Aplicatii de vacanta „last minute” vin cu oferte avantajoase, calculatoare decosturi si recomandari de obiective turistice

Chiar daca vara se apropie de sfarsit, inca nu este timpul pierdut pentru organizarea unei vacante, mai ales ca in luna septembrie scad si preturile pentru cazare si transport.

Aplicatii de vacanta „last minute” vin cu oferte avantajoase, calculatoare decosturi si recomandari de obiective turistice

Numeroase oferte turistice pot fi vizualizate prin aplicatii pe smartphone. Specialistii ThePhoneGeeks de la EuroGsm recomanda o serie de aplicatii care sa va ajute in planificarea unei vacante de neuitat, chiar si in ultimul moment.

Rezervari de ultim moment

Pentru a profita de cele mai bune preturi la cazare, precum si de o rezervare sigura, pe langa deja celebra aplicatie Booking.com, exista si Eazy Bookings, prin care utilizatorii pot face rezervari last-minute. Mai mult, pe langa ofertele de cazare, aplicatia include si servicii de rezervare a biletelor de avion si inchiriere de masini la destinatie. Un alt instrument util pentru gasirea de oferte turistice avantajoase este Kolektiva, o aplicatie romaneasca ce include pachete turistice nationale si internationale. In plus, beneficiaza si de criterii speciale de filtrare a ofertelor, astfel incat sa puteti gasi fie cele mai vandute vacante, fie cele mai noi pachete sau oferte de tipul last-minute.

Transport si costuri

In ceea ce priveste transportul, cei care pleaca la drum cu masina au la dispozitie Waze social GPS Maps & Traffic, o aplicatie cu rol de GPS, dar si functii de vizualizare si raportare a evenimentelor rutiere. O alta functie interesanta este aceea de sincronizare cu profilul de Facebook, astfel incat locatia utilizatorului sa fie vizibila anumitor persoane din lista de prieteni. Nu in ultimul rand, bugetul este un aspect important, astfel ca aplicatia Travel Calculator permite estimarea costului total al calatoriei chiar inainte de a pleca, folosind un curs valutar actualizat.

Informatii detaliate si recomandari

Pentru a afla ce activitati sunt recomandate pentru o anumita destinatie si ce este de evitat, cea mai buna metoda este consultarea celor care au fost deja acolo. In acest sens, aplicatia TripAdvisor City Guides Catalog ofera informatii despre diverse orase, de la obiectivele turistice ce merita vizitate, pana la recomandari de restaurante, cafenele si baruri.  Aceasta aplicatie este utila in special celor care isi planifica vacanta in ultimul moment si nu au timp sa se documenteze despre destinatia aleasa. O aplicatie similara este Zomato Food, Restaurant & Bar Finder, care ofera informatii despre restaurante cu un anumit specific culinar, dar si despre locatia celor mai apropiate lanturi de cafenele sau fast-food. In acest fel, suntem siguri ca gasim rapid un local care sa corespunda gusturilor noastre.

Amintiri in imagini

Cei care pleaca in vacanta la mare si vor sa se intoarca cu amintiri inedite au la dispozitie telefonul Sony Xperia Z2, ideal pentru realizarea fotografiilor sub apa. De asemenea, pasionatii de selfie-uri ar trebui sa ia cu ei in vacanta un HTC One M8, a carui camera frontala garanteaza realizarea celor mai frumoase fotografii.

 

author avatar
Arpad Dobre
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger