AcasăNewsOccidentul musca din Romania

Occidentul musca din Romania

Presa aservita intereselor Vestului a primit ordin de atac

Ca la un semnal, ziaristii Angelei Merkel s-au repezit sa scrijeleasca mascari despre corupta, hidoasa, comunista Romanie. Fraze pompoase, dar lipsite de substanta si din care se prelinge veninul minciunilor comandate, cu asta au iesit pe piata trompetele nemtesti.

Presa aservita intereselor Vestului a primit ordin de atac

O noua pagina mizerabila dedicata de mass-media germana Romania. Din categoria „rade ciob de oala sparta”, profesionistii de la Berlin isi intorc privirea spre coruptia din Bucuresti ca sa nu se uite la spalarea de bani de la Deutsche Bank; nu mai pot de „ciuma rosie” pesedista, dar DieselGate-ul de la Volkswagen nu le pute, denigreaza Centenarul Marii Uniri cand noi le respectam fiecare 9 noiembrie 1989.

Deutsche Welle intra in categoria falsilor proroci media. Sau, cum li se mai zice, a propovaduitorilor de „fake news-uri”. In paralel cu Deutsche Welle, si Die Presse, Zeit Online sau Vol.at si Austria News, ca sa trecem si la „fratii” lor austrieci, au pornit atacul impotriva noastra. „Fata hidoasa a comunismului este vie in Romania”, titreaza Deutsche Welle, un titlu menit a starni valuri, dar care doar provoaca scarba. Asemenea vorbe nu fac decat sa demaste atitudinea duplicitara a Occidentului, care isi arata public fata schimonosita de ura. Meschina Germanie indrazneste sa vorbeasca despre „manipularea literara si ideologica a realismului socialist din Romania, potrivit careia Partidul e in toate lucrurile care exista si in toate lucrurile asupra carora Soarele va zambi maine”, fara a scrie macar un rand de autoritarismul cu care Angela Merkel a condus destinele unei tari vreme de 13 ani, interval in care la fel de bine a influentat si politica Uniunii Europene.

Un asa-zis ziarist pe nume Schwartz le prezinta nemtilor Romania. In viziunea „specialistului” pe problemele Europei de Est, la Bucuresti guverneaza un partid care „duce Romania in adancurile dictaturii lui Ceausescu. Criticile Bruxellesului au dezlantuit intreaga energie a postcomunistilor”. Si, fiindca noi avem un guvern ceausist, cufuritul nemtalau da ca sigur urmatorul scenariu: „Presedintia Romaniei va fi marcata de campanii de calomnie, propaganda si informatii false”.

Estul se rascoala

Din punct de vedere economic si social, atitudinea mancatorului de puncte-puncte e pe undeva de inteles. Occidentul isi doreste o Europa cu doua viteze, in care Vestul produce si vinde, iar Estul cumpera pe bani multi, in care Vestul alege job-urile „de top”, iar Estul trece la munca de jos, in care Vestul merge la scoli private, elitiste, iar Estului ii raman liceele de cartier, cu rata infractionalitatii coborata sub 15 ani. In fine, o Europa cu bariere (de orice fel) pentru companiile din Est si activitatile lor comerciale. Or, tocmai refuzul Estului de a mai accepta mizeriile pe care le dicteaza Bruxellesul a declansat furia vest-europenilor. PSD are acelasi discurs ca Fidesz, la Varsovia se gandeste la fel, Praga si Sofia sunt solidare, in fine, cam de la Viena incoace peste tot e rascoala impotriva dictaturii Parlamentului European.

Ultima reactie ii apartine ministrului pentru Afaceri Europene din Ungaria. Dincolo de neintelegerile istorice dintre maghiari si romani, Szabolcs Takacs a felicitat Bucurestiul pentru atitudinea demna avuta in fata criticilor Bruxellesului: „Parlamentul European isi intelege gresit menirea cand incepe o vanatoare de vrajitoare la adresa unor state membre, cand ne trateaza discriminatoriu si refuza sa ia in considerare probleme similare din alte tari membre. Nu e deloc corect! Parlamentul European ar trebui sa protejeze interesele cetatenilor UE, dar, in loc sa faca asta, terorizeaza politic. Ungaria respinge astfel de practici s este de acord cu abordarea Romaniei pe timpul presedintiei si anume intentia de a inlatura dublul standard dintre statele membre si Uniunea Europeana”.

author avatar
Nicholas Cezar
1.703 afisari

5 COMENTARII

  1. Din cauza dublului standard se chinuie Mutalakul=guvernatorul general al Coloniei si mercenarul prea plecat in fata stapanilor,sa indeparteze actuala guvernare pentru ca stapanii au aflat ce intentii au in perioada de sase luni in care sunt la presedentia uneia din marile birocratii corupte a UIE.Ce usor isi da arama slugarniciei pe fata acest malai mare de basina sasului analfabet total nefunctional,specimenul este in afara intereselor acestei tari,sau colonii,face numai ce i se transmite de la cancelarie si chiar mai mult.

  2. Cobe , nu te-ai saturat sa alergi dupa ciulini cu chelia -n vant si sa bati campii anapoda ? Repeti ca papagalul aceleasi ineptii , o arzi langa cu mercenari , malai mare , analfabeti nefunctionali , specimeni , colonii si te spargi in basini puturoase de mujic constrans de indeplinirea normei de postari cu care iti suplimentezi indemnizatia de asistat social . Ba , gaspadyne , esti zdravan la dibla ? Uita-te in oglinda si scuipa-te , analfabetule total nefunctional , faci de ras p-aia de-ti arunca copeicile cu care speri sa birui viscolul si sa apuci ghiocelul . Chiar nu realizezi ca esti popa prostu si birlicul din cascadorii rasului ?

  3. Domnule Cezar , sa intelegem ca s-au scrintit nemtii , austriecii si presa internationala in timp ce in Mioritica curge lapte si miere , cetatenii sunt in extaz si ”dolce far niente” imbatati de concordia generalizata ? A devenit Romania , in ultimii 2 ani , Sotroca Balcanilor , am devansat Norvegia , Danemarca , Islanda , Elvetia si Finlanda si suntem cea mai fericita tara ? De ce nu ne vedem barna din ochi si sa ne facem ordine in ograda , de ce ascundem mizeria sub covor , de ce ne ofuscam si fandosim la adevarurile crude ale unor fini observatori din afara ai realitatii romanesti ? ” Atitudinea de puncte-puncte e pe undeva de inteles ” la altii , intrebarea este ce ne facem cu Schwartzii nostri care au ajuns sa-l considere pe sogorul Szabolcs Takacas un guru al geopoliticii europene si mondiale , un far calauzitor montat taman unde fluturau nojitele de la opinca caprarului Bivolaru la ordinul sergentului din Craiova , Iordan !!!

  4. AAAALLLOOO………..
    DOSARELE „REVOLUTIEI” SI MINERIADELOR DE CE NU SUNT FINALIZATE. TREBUIE JUDECATE CAT MAI URGENT DE TRIBUNALUL PENAL INTERNATIONAL DE LA HAGA, ASA CUM A FOST SOLUTIONAT CU CELERITATE SI DOSARUL Milosevici. SITUATIA PT RO ESTE DEZASTROASA DEOARECE POLITICA ESTE DOMINATA DE NULITATI UMANE SI CLASA POLITICA ESTE ALCATUITA DIN GRUPARI INFRACTIONALE DE TIP MAFIOT MAI CEVA DECAT A FOST IN ITALIA. CAND AFLAMA CATE MILIOANE DE ROMANI AU RENUNTAT DUPA 1989 LA CETATENIA DE ROMAN DIN CAUZA SCARBEI ORDINARE CREEATE DE MAFIA CARE A CAPTURAT ROMANIA DUPA 1989???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger