AcasăNewsObreja reactioneaza dupa decizia instantei privind sesizarea CCR: "nu voi renunta sa...

Obreja reactioneaza dupa decizia instantei privind sesizarea CCR: „nu voi renunta sa imi caut DREPTATEA”

Judecatorii Curtii Supreme au admis doua cereri fomulate de apararea legala a fostului sef al Federatiei Romane de Box, dupa condamnarea definitiva primita de Rudel Obreja, in dosarul „Gala Bute”.

Una dintre aspectele aduse in atentia instantei vizeaza o expertiza factuta in speta in care Obreja a primit o condamnare definitiva de cini ani de inchisoare.

De altfel, pana sa se predea, in ziua in care Curtea Suprema a pronuntat decizia definitiva in „Gala Bute”, Obreja anunta ca va invoca exceptii de neconstitutionalitate. Iar marti, dupa ce s-a aflat faptul ca magistratii Inaltei Curti au admis sesizarea CCR, pe o retea de socializare a aparut un mesaj ce vine ca reactie a fostului sef al FRB la hotararea magistratilor.

Redam in cele ce urmeaza, integral, randurile trecute intre ghilimele postate pe pagina oficiala de Facebook a lui Rudel Obreja:

<<“Astazi, ICCJ mi-a admis doua cereri de sesizare a CCR ,ceea ce echivaleaza cu o recunoastere subtila ca am fost condamnat incalcandu-mi-se flagrant drepturile!!!

Una dintre ele vizeaza faptul ca ambele complete , care m-au judecat AU RESPINS cererile mele pentru desemnarea unor EXPERTI NEUTRI care sa efectueze o EXPERTIZA FINANCIAR -CONTABILA NEUTRÃ.

Am fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare , EXCLUSIV in baza raportului” specialistului” DNA!

Va dura ceva vreme pana cand CCR se va pronunta, timp in care insa, nu voi renunta sa imi caut DREPTATEA.

Iata ca exista si judecatori onesti. Cinste lor! “>>

sursa foto: Rudel Obreja

95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger