AcasăNewsObiceiuri proaste, care te lasa fara bani in portofel

Obiceiuri proaste, care te lasa fara bani in portofel

Cafeaua consumata in pauzele de masa la minibarul companiei sunt mai costisitoare decat cea preparata acasa

De multe ori se intampla sa constati ca banii munciti din greu, luna de luna, dispar din portofel mai repede decat te-ai fi asteptat. Iata mai jos o lista cu obiceiurile proaste care te fac sa cheltuiesti mai mult decat e necesar.

Cafeaua consumata in pauzele de masa la minibarul companiei sunt mai costisitoare decat cea preparata acasa

Comisioanele de la bancomat – Daca scoti bani de la bancomat (altul decat cel aferent bancii care ti-a emis cardul) te costa un procent serios din suma de pe card, cu fiecare tranzactie realizata.

Biletele la LOTO – Se spune ca ai mai  mari sanse sa fii lovit de un fulger, decat sa castigi la loterie. Din pacate asta nu ii impiedica pe oameni sa joace, unii exagerand deseori cu sumele investite in joc.

Cafeaua de la minibar – Poate ca pretul unei cafele de la minibar iti pare neinsemnat, dar gandeste-te citi bani ai economisi daca ai petrece 5 minute in fiecare dimineata facandu-ti singur cafeaua, acasa.

Pachetele de tigari – Pe langa efectele negative pe care le au asupra sanatatii tale, tigarile iti pot afecta serios si bugetul. Acorda cateva minute unui calcul simplu si te vei convinge.

Cumparaturile impulsive – Toate promisiunile si ofertele pe care le vezi in magazin sau pe diferite site-uri sunt menite sa te ademeneasca sa cheltuiesti si mai multi bani, multumit ca ai facut “o afacere buna”. De fapt nu  faci altceva decat sa cumperi lucruri de care nu ai nevoie.

Plata produselor cu brand cunoscut – Produsele alimentare de la brandurile cunoscute sunt tot atat de bune ca restul produselor, indiferent de aspectul cutiei in care sunt prezentate. Teoria e valabila si la haine si orice alte produse “de firma” care iti fura privirea in magazine.

Masa in oras – Obiceiul de a manca in oras este unul dintre cele mai costisitoare, iar cu banii cheltuiti in oras ai putea gati o mancare pentru cel putin doua zile, acasa.

Abonamentele la sala, nefolosite – Multi se ambitioneaza sa isi faca un abonament la sala de forta si putin sunt cei care chiar merg de atatea ori la sala, incat sa merite banii investiti.

author avatar
Andrei Ispas
449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger