AcasăNewsObama, zapacit de o musca mult prea interesata de discursul lui -...

Obama, zapacit de o musca mult prea interesata de discursul lui – VIDEO

Barack Obama a avut, din nou, probleme cu o musca. Insistenta, insecta a parut sa vrea sa afle si ea despre ce anume vorbeste primul om al Statelor Unite in discursul sau de joi.

Seful de la Casa Alba abordase o chestiune serioase pentru natiune. Doar ca discursul sau a fost intrerupt de o musca. Care nu doar ca l-a bazait si i-a zburat insistent prin fata ochilor, dar a si incercat sa i se aseze pe frunte. Asa ca lui Obama nu i-a mai ramas decat sa spuna ca musca „il deranjeaza” si dea din maini, incercand sa o goneasca. In cele din urma, insecta si-a gasit alta preocupare si l-a lasat pe liderul american, recent investit pentru al doilea mandat in fruntea Americii, sa-si duca alocutiunea la bun sfarsit.

[youtube]T9yzkLrYeo8[/youtube]

Obama nu e la prima „confruntare” cu o musca. In urma cu mai bine de trei ani a si omorat una, in timpul unui interviu televizat. Criticat pentru gestul sau, data urmatoare cand a avut iarasi de furca, pentru ca, da, s-a mai intamplat!, cu o musca insistenta, s-a straduit sa o goneasca fara ca macar sa o atinga!

[youtube]m3bThUcE5EE[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger