AcasăNewsObama: "Tii cu bogatii!". Romney: "SUA au ajuns in situatia Greciei!"

Obama: „Tii cu bogatii!”. Romney: „SUA au ajuns in situatia Greciei!”

Obama si Romney s-au intrerupt unul pe celalalt de sase ori, acuzandu-se recproc de situatia actuala a SUA

A doua dezbatere intre Barack Obama si Mitt Romney s-a lasat cu acuzatii dure din partea amandurora, iar in final, actualul presedinte a fost declarat invingator la puncte.

Obama si Romney s-au intrerupt unul pe celalalt de sase ori, acuzandu-se reciproc de situatia actuala a SUA

La precedenta confruntare cu Romnney, Obama iesise cam sifonat, dar la dezbaterea de marti seara, actualul presedinte si-a luat revansa.

Conform unui sondaj CNN, circa 46% dintre repondenti au declarat ca Obama a castigat dezbaterea, in timp ce 39% l-au declarat pe  Romney invingator, marja de eroare find de plus /minus 4,5%. Replicile dintre cei doi au fost dure, Obama intrerupandu-l de sase ori pe Romney, cu scopul de a se disculpa fata de acuzatiile care ii erau aduse. Tragandu-si spuza pe turta lui, actualul presedinte a tinut cu dintii de masurile social-economice luate de administratia sa, pe care le-a laudat, criticandu-l in schimb pe Mitt Rromney pentru atitudinea sa fata de bogatasi. „Guvernatorul Romney sustine ca are un program in cinci puncte. Nu are un program in cinci puncte, programul sau are un punct: sa se asigure ca oamenii mai instariti vor putea sa joace dupa reguli diferite. Tine cu bogatii”, a spus  Obama.

Contraatac

Nici Romney nu s-a lasat mai prejos, acuzandu-l pe Obama ca e slab in materie de politica externa, intrucat a permis ca atacul si asasinarea ambasadorului SUA din Benghazi, Libia, sa aiba loc. In plus, republicanul sustine ca, din cauza politicilor economice ale actualei administratii, SUA au ajuns ca Grecia, cu datorii uriase si fara perspective viabile.

author avatar
Arpad Dobre
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger