AcasăNewsObama pierde din politete, Romney castiga si injurat

Obama pierde din politete, Romney castiga si injurat

Desi nu recunoaste, Obama pierde procente electorale pretioase pe mana sa

Obama a inceput sa piarda procente dupa confruntarea de la Denver cu Romney, care castiga teren dupa ce pancartele sale au fost manjite cu excremente.

Desi nu recunoaste, Obama pierde procente electorale pretioase pe mana sa

Presedintele SUA, Barack Obama, a recunoscut intr-un interviu televizat ca a fost prea politicos fata de contracandidatul sau republican, Mitt Romney, ceea ce ar putea fi interpretat ca o slabiciune. In urma politetei a pierdut procente bune, astfel ca scorul electoral este de  49% pentru Romney, fata de  44% in preferintele alegatorilor pentru Obama. Desi Romney se afla in „pole position” pentru Casa Alba, actualul presedinte al SUA nu pare nelinistit.

Scorul il contrazice

Obama sustine ca in pofida scorului, „fundamentele electorale” nu il defavorizeaza,  dimpotriva, chiar daca a avut o seara proasta. „Guvernatorul Romney a avut o seara buna. Eu am avut o seara proasta. Nu este pentru prima data cand am o seara proasta”,  a recunoscut Obama intr-un interviu acordat emisiunii „World News with Diane Sawyer”. Obama il acuza pe Romney ca nu are o pozitie clara vizavi de sustinerea sau combaterea avortului, dar republicanul a declarat ieri ca este un candidat pro-life (pentru viata), si va fi un presedinte pro-life. Pe de alta parte, fanii lui Obama au fost surprinsi in timp ce il injurau de zor pe Romney, ale carui pancarte electorale au fost manjite cu excremente umane.

author avatar
Arpad Dobre
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger