AcasăNewsObama, Mos Craciun pentru copiii bolnavi

Obama, Mos Craciun pentru copiii bolnavi

Popularitatea lui Barack nu s-a stirbit

Fostul presedinte al Statelor Unite si-a pus o caciula de Mos Craciun si, cu un sac in spate, a impartit daruri micutilor internati intr-un spital din Washington.

Popularitatea lui Barack nu s a stirbit

In momentul in care a fost recunoscut, si ca Moş Craciun,  şi ca fost preşedinte al ţarii, Obama a smuls urale de entuziasm si lacrimi de bucurie in saloanele spitalului Children’s National. „Vreau doar sa va mulţumesc tuturor. Am avut şansa sa le vorbesc unor copii minunaţi şi familiilor lor”, afirma fostul preşedinte al SUA intr-o inregistrare video postata pe contul de Twitter al spitalului. „Fiind tata a doua fete, imi pot imagina ca in aceasta situaţie, a avea personalul, medicii şi infirmierele care se ocupa de ei, veghind, fiind aici pentru ei şi ţinandu-i de mana, este lucrul cel mai important”, a adaugat Obama in mesaj. Semn ca popularitatea sa nu a scazut in capitala americana, fostul preşedinte democrat Barack Obama a fost aclamat de o mulţime de circa o suta de persoane, pacienţi şi salariaţi din domeniul medical. Cel de al 44-lea preşedinte al SUA locuieşte inca la Washington, unde el şi soţia lui Michelle merg frecvent sa se intalneasca cu copii in cadrul unor activitaţi de binefacere.

Cel de al 44 le presedinte american a fost la fel de emotionat ca micii pacienti
author avatar
Tudor Borcea
328 afisari

5 COMENTARII

  1. Cata ipocrizie – de cand musulmanii „tin” Craciunul?
    … ce spune in articol? Ca nu a scazut popularitatea?
    Trump are de facut curatenie, sa-i zboare pe marxisti din capitala la puscarie sau la casa de nebuni.

  2. Dupa exceptionala prestatie in plan economic a lui Trump aceasta cioara musulmana este in cadere libera,ies la iveala toate marsaviile comise.Singura realizare a acestui gibon este WC-ul trigender.

  3. Totuși, sunt de neînțeles aberațiile lui Borcea (care scrie ” să aivă ” în loc de ” aibă ”). Cică e cu popularitatea neștirbită. Dacă se referă la faptul că îl înjură tot mai multă lume, atunci, da, Baracă e de renume mondial. Dar pentru ce atâtea limbi de la stimabilul ziaric?! Rașpile, nu alta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger